News

Valentina Pelinel, răsfățată cu un cadou de 100.000 de euro! Ce a primit vedeta

Verdict.ro
November 17, 2018 11:35 AM

Omul de afaceri Cristi Borcea o răsfață cu daruri din ce în ce mai costisitoare pe Valentina Pelinel de când aceasta i-a devenit soție.

Valentina Pelinel, răsfățată cu un cadou de 100.000 de euro! Ce a primit vedeta

Potrivit Click, Valentina Pelinel a primit cadou de la Cristi Borcea o mașină în valoare de 100.000 de euro.

Cristi Borcea a vândut ștrandul pe care îl deținea în Crângași, iar acum, cu mai mulți bani în conturi, își răsfață proaspăta nevastă.

Este vorba despre un automobil marca Porsche Cayenne S E-Hybrid.

Conform sursei menționate anterior, Cristi Borcea nu s-ar opri aici cu darurile pentru soția lui. Pe lista de cumpărături se află și un apartament de lux. Ar fi vorba despre un apartament situat în zona Primăverii.

În complexul respectiv, prețul unui apartament pornește de la 300.000 de euro și ajunge la un milion de euro, în cazul unui penthouse.

După cum bine știți deja, o sarcină nu este ușor de dus până la capăt. Valentinei i-ar fi fost suficient de greu cu un singur bebe, așadar, ne putem doar imagina cât de grea este sarcina cu gemeni.

Cel mai probabil, cadourile lui Cristi Borcea vin doar ca un mic ajutor în această perioadă ceva mai dificilă. Confortul și relaxarea ar trebui să fie asigurate pe tot parcursul sarcinii!