News

Vila luxoasă în care locuiește actorul John Stamos

andreea voicu
June 13, 2019 14:27 PM

Actorul John Stamos a devenit celebru după ce a interpretat rolul Jesse în serialul ‘Full House’, din 1990. Ajuns acum la vârsta de 55 de ani, actorul a strâns o avere considerabilă, lucru care îi permite să își cumpere orice dorește.

Pe aceeasi temaCum arată casa lui Giorgio Armani, celebrul designer de modă italian!

Drept dovadă și casa luxoasă în care John Stamos locuiește cu soția lui, actrița Caitlin McHugh, și băiețelul lor Billy, care s-a născut în aprilie 2018.

Vila luxoasă în care locuiește actorul John Stamos

John Stamos și Caitlin McHugh s-au căsătorit în februarie 2018 după o relație de doi ani și jumătate. Cei doi locuiesc într-o casă impresionantă în Beverly Hills, care valorează aproximativ 5,8 milioane de dolari. 

Actorul a deschis ușa casei sale, iar imaginile îți taie răsuflarea. Reședința este renovată în stil spaniol, toate obiectele de artă fiind cumpărate încă din 2005.

‘Prima dată a fost o casă de petreceri, apoi m-am gândit să mă mut definitiv aici după ce Caitlin a venit în viața mea’, a mărturisit John Stamos. 

Casa are un interior rustic și cuprinde o serie de articole memorabile Disney. Curtea din spate oferă, de asemenea, o piscină superbă, cu vedere uimitoare spre Los Angeles.

Arhitectul Chris Barrett, cel care s-a ocupat de designerul casei lui Stamos, a dezvăluit cum a început proiectul: ‘John a vrut pietre lângă peretele șemineului, știind cât iubește Hollywood-ul. Misiunea noastră a fost să creăm un sentiment de confort și relaxare’. 

John Stamos a mai fost căsătorit cu actrița Rebecca Romjin. Cei doi și-au oficializat relația în 1998, dar șapte ani mai târziu au pus punct mariajului.

Sursa: eonline.com