News

Wendy Williams și soțul ei, Kevin Hartner, divorțează după aproape 30 de ani de relație

adelina.duinea
April 14, 2019 12:36 PM

Joi dimineață, Wendy Williams a depus actele de divorț pentru separarea de soțul ei, Kevin Hartner, în New Jersey, potrivit CNN.

Wendy Williams și soțul ei, Kevin Hartner, divorțează după aproape 30 de ani de relație

„Respectăm intimitatea familiei, de aceea nu vom dezbate acest subiect. Promitem, însă, să oferim un show distractiv și relaxant la fel cum am făcut-o până acum”, a declarat purtătorul de cuvânt al emisiunii „The Wendy Williams Show”.

Wendy și Kevin s-au căsătorit în anul 1997 și au împreună un fiu în vârstă de 19 ani, Kevin Jr. Kevin îi este atât manager, cât și producător lui Wendy. Vestea vine la scurt timp după ce vedeta TV a mărturisit că s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a lupta împotriva dependenței sale de droguri.

Soțul prezentatoarei TV Wendy Williams, Kevin Hunter, ar fi devenit tată pentru a doua oară. Presupusa lui amantă, Sharina Hudson, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Soțul prezentatoarei TV Wendy Williams, tată pentru a doua oară? Amanta lui a născut o fetiță

Potrivit E! News, Hudson a părăsit spitalul duminică, pe 24 martie. Nici Sharina, nici Kevin nu au confirmat zvonurile referitoare la relația lor sau la paternitatea copilului.

Potrivit website-ului Page Six, Sharina și Kevin ar fi decis ca tânăra să nască în Philadelphia pentru a fi departe de jurnaliștii din New York.

Citește și: Actorul Liam Neeson şi-a deconectat soţia de la aparate

Prezentatoarea TV Wendy Williams a discutat în show-ul pe care care îl prezintă despre relația pe care o are cu soțul ei. Formează un cuplu de 28 de ani și sunt căsătoriți de 25.

Vedeta a infirmat zvonurile apărute, a zis ca își cunoaște foarte bine soțul și că nu vrea să mai fie întrebată despre mariajul ei decât în momentul în care va renunța la vergheta sa.

„Este cel mai bun prieten al meu, iubitul meu. (…) Fiecare căsnicie are suișuri și coborâșuri. (…) Știu ce ați văzut, citit și auzit, dar eu sunt încă foarte îndrăgostită de soțul meu”

Citește și: Actrița Kate Beckinsale, spitalizată după ce a leșinat în timpul filmărilor pentru un nou serial

Iată, însă, că prezentatoarea TV a renunțat la vergheta sa și, mai mult decât atât, a și înaintat actele de divorț.