News

Zoe Kravitz s-a căsătorit în secret cu iubitul său, actorul Karl Glusman

andreea voicu
May 24, 2019 16:44 PM

Nuntă surpriză la Hollywood! Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz și a Lisei Bonet, s-a căsătorit în mare secret cu iubitul său, actorul Karl Glusman. Zoe Kravitz este cunoscută din serialul ‘Big little lies’, iar partenerul ei din serialul ‘Love’. Cei doi s-au cunoscut în 2016, iar în 2018, după doi ani de relație, Karl a cerut-o de soție pe Zoe, la Paris.

Pe aceeasi temaKate Middleton și Regina Elisabeta au participat la Chelsea Flower Show. Ce au purtat cele două

Zoe Kravitz s-a căsătorit în secret cu iubitul său, actorul Karl Glusman

Actrița a încercat întotdeauna să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Conform Vogue.com, Zoe Kravitz a mers cu alesul inimii sale, Karl, la starea civilă, la începutul lunii mai. Apropiații celor doi au declarat că cei doi au devenit soț și soție cu o lună înainte de ceremonia religioasă planificată în Franța. Până în acest moment, atât Zoe, cât și Karl, nu au oferit detalii despre fericitul eveniment.

Zoe Kravitz și Karl Glusman s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Amândoi sunt două firi discrete, la fel ca și povestea lor de iubire. Abia la începutul acestui an, actrița a vorbit pentru prima dată despre planurile sale de căsătorie. Atunci, Zoe Kravitz declara că își dorește o nuntă simplă, tradițională, înconjurată de familie și prieteni.

Din puținele informații apărute în presa internațională, ceremonia religioasă este planificată pentru luna iunie și se preconizează că la eveniment vor participa numeroase vedete de la Hollywood. Se zvonește că la nuntă va participa și tatăl ei vitreg, Jason Momoa, cu care Zoe are o super relație.

Sursa: Vogue