News

Nici n-o recunoști! Cât mai are de gând să slăbească prezentatoarea tv, Sabina Iosub?

andreea voicu
February 21, 2019 15:18 PM

Sabina Iosub, prezentatoarea tv Antena 3, a fost prezentă miercuri seară (20 februarie), la petrecerea OK! Golden Night. Jurnalista este de nerecunoscut, după ce a pierdut destul de mult în greutate.

Ea nu s-a oprit doar din slăbit, ci a suferit și schimbări dramatice de look. Pe covorul roșu, vedeta a impresionat cu noua sa înfățișare. Sabina Iosub a purtat o rochie mulată pe corp și decupată în zona de sus. Înainte, prezentatoarea tv nu își permitea să poarte ținute atât de sexy, din cauza kilogramelor în plus pe care le avea.

Nici n-o recunoști! Cât mai are de gând să slăbească prezentatoarea tv, Sabina Iosub?

Acum, vedeta Antena 3 nu se mai oprește din slăbit și are o siluetă care ar face invidioasă orice adolescentă. Mai mult de atât, ea a renunțat la părul lung și a optat pentru o coafură scurtă și s-a vopsit blondă.

Sabina Iosub nu a dezvăluit niciodată cum a reușit să slăbească atât de mult, menționând doar că mănâncă sănătos.

”Mănânc foarte sănătos, pe cât de sănătos se poate, încerc să nu mănânc dulciuri, să nu mănânc pâine, să nu mănânc paste făinoase, merge spre salate, supe, lucruri foarte simple. Am învățat în puținul timp pe care-l am să nu uit să mănânc.

Mă trezesc dimineața și dacă, până anul trecut în momentul în care mă trezeam, fugeam pe ușă cât de repede se putea, acum am grijă să mânânc, să mă hidratez, să merg la sală, să merg la masaj, să am grijă de mine”, a precizat prezentatoarea tv.