Beauty

Nici nu zici că are 42 de ani: ce dietă ţine Iuliana Tudor

andreea voicu
March 31, 2019 12:06 PM

Iuliana Tudor arată senzaţional la 42 de ani! Prezentatoarea tv face eforturi mari pentru a se menţine în formă. Ea a mărturisit că a eliminat complet alimentele nesănătoase şi este nelipsită din sala de sport.

Iuliana Tudor a adoptat un stil de viaţă sănătos, ea eliminând definitiv zahărul, prăjelile sau carbohidrații.

Nu este o dietă, este doar un mod de viață, puțin disciplinat. Adică mănânc la patru ore, dorm opt ore, nu mănânc lucruri nesănătoase, însemnând prăjeli, mulți carbohidrați. Încerc acum să elimin cât pot zahărul.

Apă, iaurturi foarte-foarte ușoare, dar încerc să fie un regim divers, în așa fel încât să pot hrăni organismul cu de toate. Cantitate mică și sport’, declara Iuliana, în urmă cu ceva timp, notează Viva!

Nici nu zici că are 42 de ani: ce dietă ţine Iuliana Tudor

Mai mult de atât, vedeta TVR spune că sportul îi dă energie, aşa că face mişcare de cel puţin de două ori pe săptămână.

”Fac pilates de două ori pe săptămână. Cam atât, dar n-o resimt ca pe un efort sau ca pe o chestiune pe care trebuie să o fac pentru că trebuie să arăt bine. Nu, vreau să mă simt bine în primul rând. Și, în momentul în care am simțit că obosesc, acesta a fost primul semnal, oboseam, deși dormeam.

Și am zis că este ceva în neregulă și atunci am ordonat lucrurile, de la alimentație, somn și ritmul meselor, care acum mi-au oferit un echilibru foarte, foarte bun’, a mai declarat Iuliana Tudor.