News

Nicki Minaj este însărcinată! Vedeta așteaptă primul copil cu Kenneth Petty

iulia.statie
July 20, 2020 18:18 PM

Nicki Minaj va deveni mămică!

Pe aceeasi temaNicki Minaj s-a căsătorit cu Kenneth Petty! Artista este pregătită pentru un nou capitol

Nicki Minaj așteaptă primul copil cu Kenneth Petty

Superstarul a postat în urmă cu doar câteva clipe pe Instagram o serie de fotografii în care le arată admiratorilor burtica de gravidă. Superstarul în vârstă de 37 de ani așteaptă primul bebeluș cu partenerul ei, Kenneth Petty.

Kenneth și Minaj s-au căsătorit în octombrie 2019, după mai mult de un an de relație. „Cred că am în sfârșit ce îmi doream, anume fericirea. A fost greu să ajung într-un loc fericit. Acum că sunt aici, nu vreau să compromit acest lucru pentru nimeni și nimic.”, spunea aceasta în trecut.

Nicki Minaj, despre visul de a deveni mamă

Vedeta vorbea în trecut despre faptul că abia așteaptă să devină mamă și este gata să renunțe la cariera ei pentru a face ca acest vis să devină realitate. „Am decis să mă retrag și să am o familie. Știu că voi toți sunteți fericiți acum.”, scria ea pe social media.

În mai, ea le povestea admiratorilor că are grețuri și stări de vomă, imediat toată lumea întrebând dacă nu cumva este însărcinată. Pe atunci, Minaj nu a confirmat sau infirmat zvonurile, însă, atunci când a fost întrebată dacă va posta o fotografie cu burtica de gravidă, ea a răspuns: „Da, în câteva luni. Lumea nu este încă pregătită.”

Înainte de relația cu Petty, Minaj a format un cuplu cu Meek Mill, cei doi despărțindu-se în 2017. Înainte de această relație, ea a fost împreună pentru mulți ani cu Safaree Samuels.

Acum, se pare că vedeta este extrem de fericită alături de soțul ei și în sfârșit își poate întemeia familia dorită. În stilul propriu, fotografiile postate de Minaj o înfățișează excentrică, cu pantofi cu un toc uriaș, în două ținute colorate. În prima, ea apare cu părul vopsit într-o nuanță de galben, iar apoi, aceasta are coafura albastră. Nu ne miră alegerea de a face anunțul într-un mod inedit, iar Nicki Minaj clar strălucește.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on