News

Nicki Minaj, mămică pentru prima oară!

iulia.statie
October 2, 2020 10:40 AM

Nicki Minaj a dat naștere primului bebeluș cu Kenneth Petty, după cum a confirmat publicația Us Weekly.

Pe aceeasi temaNicki Minaj este însărcinată! Vedeta așteaptă primul copil cu Kenneth Petty

Nicki Minaj a născut

Vedeta a anunțat că este însărcinată printr-un shooting foto postat în iulie pe Instagram „Iubire. Mariaj. Sarcină. Sunt plină de entuziasm și recunoștință. Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine.”, scria ea pe atunci.

Nicki Minaj și Petty, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2019. Cei doi au avut o relație pe când erau doar adolescenți, apoi s-au întâlnit din nou în 2018. „Nicki este extrem de îndrăgostită de Kenny. S-a îndrăgostit repede. Nu am văzut-o zâmbind așa de mult timp.”, dezvăluia o sursă pe atunci pentru Us Weekly.

Soțul rapperiței a fost acuzat de tentativă de viol în 1995. Petty a executat patru ani după gratii, după care a urmat a doua pedeapsă în 2006, după ce a pledat vinovat de faptul că era acuzat de omor. El a cerut să fie prezent la nașterea copilului său cu Nicki, chiar dacă are în afara orelor lui de vizită, acest lucru fiindu-i acordat în iulie, potrivit unor documente obținute de TMZ.

Minaj se bucură pentru faptul că are un bebeluș cu soțul ei, pe care l-a apărat mult de-a lungul timpului. „A vrut să devină mamă de mult timp, iar acum visul ei s-a împlinit în sfârșit. Se simte binecuvântată pentru sarcină și abia așteaptă să cunoască copilul.”, a spus o sursă.

Rapperița a mai vorbit în trecut despre faptul că își dorea o familie: „Cea mai mare teamă a mea este că voi deveni atât de consumată de muncă, încât voi uita să îmi trăiesc viața personală. Dacă am terminat și al cincelea album și nu am un copil până atunci, indiferent de câți bani voi avea, o să fiu dezamăgită, ca femeie, pentru că simt că am fost pusă aici ca să devin mamă.”