Fashion

Nicki Minaj, o posibilă colaborare cu brandul Fendi. Ce a postat artista

ioana pana
July 18, 2019 08:44 AM

În urmă cu câteva zile, Nicki Minaj a postat un videoclip pe Instagram într-un tracksuit Fendi roz, cu o șapcă Fendi roz, pe păr având imprimat logoul brandului, tot pe roz. Acest look nu ne-a surprins, având în vedere stilul excentric al artistei; descrierea a fost cea care ne-a pus pe gânduri: „Tot ce vreau să spun este că visurile chiar devin realitate. #FendiPrintsOn #ThisIsAFendiFakk coming soon”.

Pe aceeasi temaFormează Nicki Minaj și cu Eminem un cuplu? Aparent, DA!

Nicki Minaj, o posibilă colaborare cu brandul Fendi. Ce a postat artista

Este posibil ca această postare să fie teaser-ul unei colaborări între Nicki și brandul italian, însă până acum, Fendi nu a confirmat oficial speculațiile. Totuși, atât profilul Fendi de Instagram, cât și Silvia Venturini Fendi au adăugat comentarii la postare, Minaj răspunzând „Sunt foarte fericită. Mulțumesc. Vă iubesc”.

Nu ar fi prima oară când Fendi face o colaborare pentru o colecție capsulă. În trecut, casa a lucrat împreună cu artiști precum Hey Reilly și Luca Guadagnino, pentru linia de menswear. Cel mai remarcabil collab a fost, de departe, Fendi Mania, bazat pe un logo comun al Fendi și Fila, creat de mai sus menționatul Hey Reilly.

În același timp, brandul a lansat ochelari de soare -colecția Gentle Fendi-, în parteneriat cu brandul sudcoreean Gentle Monster. Iar anul trecut, Fendi a lansat o colecție capsulă construită în jurul logoului „FF”, creat de Karl Lagerfeld în 1965. Cele două litere sunt inițialele cuvintelor din sintagma „Fun Fur”.

În 2015, Kendall Jenner a fost anunțată noua față Fendi, pentru ca doi ani mai târziu, prietena, dar și colega sa de breaslă, Bella Hadid, să primească același titlu. Nu ar fi o surpriză ca Minaj să devină noua față a brandului, întrucât este una din apropiatele casei. Se întâmplă rar să rateze show-urile Fendi, făcându-și apariția și la prezentarea din Milano, din septembrie 2018.

 

View this post on Instagram

 

All I’ll say is dreams really do come true. ???? #FendiPrintsOn #ThatIsAFendiFakk coming soon ?

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on