News

Nicki Minaj s-a căsătorit cu Kenneth Petty! Artista este pregătită pentru un nou capitol

iulia.statie
October 22, 2019 17:11 PM

De acum încolo o putem striga doamna Petty, căci Nicki Minaj este o femeie căsătorită!

Pe aceeasi temaReacția neașteptată a lui Nicki Minaj, după cearta cu Cardi B, de la petrecerea Harper's Bazaar

Artista și iubitul ei s-au căsătorit oficial, exact la timp. După ce au obținut o licență pentru mariaj de la Tribunalul Beverly Hills la sfârșitul lui iulie, cei doi au avut la dispoziție doar 90 de zile pentru a spune „Da!”

Nicki Minaj s-a căsătorit cu Kenneth Petty! Artista este pregătită pentru un nou capitol

Dumincă seara, Minaj și-a anunțat fanii printr-un videoclip pe Instagram unde apăreau șepci pe care scria „Mireasă” și „Mire”. Descrierea a fost una sugestivă: „Onika Tanya Maraj-Petty, 10.21.2019”.

 

View this post on Instagram

 

???????? Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Minaj a lansat zvonuri încă de când cei doi au început relația. Ba chiar, ea și-a numit partenerul în vâstă de 41 de ani „soț” în martie pe un site de socializare și și-a schimbat numele pe același site în „Doamna Petty”.

După aceste schimbări, Nicki își anunța retragerea din muzică, spunând că este gata pentru un nou capitol din viața sa: își dorește să devină mamă.

„M-am decis să mă retrag și să îmi formez o familie. Sper ca fanii să nu mă uite. Vă iubesc pentru totdeauna”, a scris artista.

Nicki nu și-a ținut relația discretă deloc, ci deseori a scris despre soțul ei pe paginile ei de socializare. „El vrea să îi fiu soție”, a scris ea în decembrie.

Din păcate, această poveste de dragoste este însoțită de controverse. Petty este acuzat că a comis mai multe infracțiuni.

Sursă: E! News