News

Nicolas Cage a cerut anularea ultimei sale căsătorii, la doar patru zile de la nuntă

Verdict.ro
March 29, 2019 11:32 AM

Potrivit TMZ, citat de Libertatea, Nicolas Cage a cerut anularea ultimei sale căsătorii, la doar patru zile de la nuntă. Pe 23 martie, actorul de origine americană și-a unit destinul cu cel Erikăi Koike.

Nicolas Cage a cerut anularea ultimei sale căsătorii, la doar patru zile de la nuntă

Informația reiese din documentele depuse la o instanță din Las Vegas, obținute de către TMZ. Nicolas Cage și Erika Koike s-au căsătorit pe 23 martie, în Las Vegas.

Citește și: Cum arată a patra soție a actorului Nicolas Cage

La doar patru zile distanță, actorul a cerut în instanță anularea căsătoriei. Motivele deciziei sunt deocamdată necunoscute. Deși au preferat să păstreze discreția, actorul a confirmat relația pe care o avea cu Erika Koike, o specialistă în cosmetică, în aprilie 2018.

Citește și: Actorul Liam Neeson şi-a deconectat soţia de la aparate

La acea vreme, Nicolas Cage și Erika Koike au fost văzuți împreună în Puerto Rico, unde actorul filma pentru un nou film.

Cage a mai fost căsătorit de trei ori înainte. Prima soție a fost Patricia Arquette (50 de ani), între 1995 şi 2001. În 2002, actorul s-a însurat cu Lisa Marie Presley. Cei doi au divorțat după doar trei luni. În 2004, s-a însurat cu Alice Kim, alături de care are un băiat, pe Kal-El, născut pe 3 octombrie 2005. Cei doi au divorțat în 2016 după o despărțire mai lungă.

Citește și: Actrița Kate Beckinsale, spitalizată după ce a leșinat în timpul filmărilor pentru un nou serial

Actorul mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, dintr-o relație anterioară cu actrița Christina Fulton cu care nu a fost, însă, căsătorit.

Nicolas Cage, pe numele său real, Nicolas Kim Coppola, este un actor de origine americană, laureat al Premiului Academiei Americane de Film în 1996 pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul Leaving Las Vegas. Cage și-a început cariera în televiziune în anul 1981 și a jucat în total în peste 6o de filme.