News

Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a cincea oară! Cine este aleasa actorului

iulia.statie
March 9, 2021 10:40 AM

Nicolas Cage a decis să se căsătorească pentru a cincea oară. Actorul și iubita lui, pe nume Riko Shibata, și-au unit destinele în Las Vegas în mare secret.

Pe aceeasi temaNicolas Cage a cerut anularea ultimei sale căsătorii, la doar patru zile de la nuntă

Nicolas Cage s-a căsătorit! Cum arată mireasa

Starul a optat pentru o ceremonie intimă și restrânsă, ținuta la hotelul Wynn din Las Vegas pe data de 16 februarie 2021. „Este adevărat și suntem foarte fericiți.”, a spus actorul pentru publicația People.

Pentru ocazia specială, Nicolas Cage a purtat un costum Tom Ford, pe când Riko Shibata a optat pentru un kimono realizat manual la Kyoto, fiind o mireasă atipică. Data de 16 februarie a fost aleasă pentru a-i aduce un omagiu tatălui actorului ce a murit în 2009, August Floyd Coppola, ce era născut în ziua aceea.

Acesta este al cincelea mariaj pentru starul în vârstă de 57 de ani. El a fost căsătorit cu Patricia Arquette, apoi cu Lisa Marie Presley, după care a urmat căsnicia cu Alice Kim, de care este apropiat și acum, ea participând la nuntă.

Nicolas Cage se bucură de al cincelea mariaj

Ultima căsnicie a fost cu Erika Koike, ce a durat doar patru zile. Iată că el iubește din nou și a găsit liniștea în brațele lui Riko Shibata, pe care a întâlnit-o în urmă cu un an. Nicolas Cage are doi copii, Weston Cage, rezultat din relația cu actrița Christina Fulton, în vârstă de 30 de ani și Kal-El Coppola Cage, din mariajul cu Alice Kim, ce are 15 ani.

În august, actorul recunoștea în show-ul radio susținut de fratele său că și-a cerut aleasa în căsătorie printr-un apel video, iar inelul de logodnă l-a trimis printr-un serviciu poștal în Japonia. Deși cei doi sunt împreună de aproximativ un an, se pare că relația lor este mult mai serioasă de cât se așteptau fanii, ținând cont că au decis să își unească destinele în Las Vegas.