Vedete

Nicolas Cage, tată din nou. Soția lui, Riko Shibata, a născut o fetiță

Camelia
September 15, 2022 14:53 PM

Nicolas Cage, tată din nou. Nicolas Cage și soția sa, Riko Shibata, au devenit părinți. Actorul are de această dată o fetiță, finnd primul copil din această căsătorie.

Nicolas Cage a devenit tată din nou, după ce soția lui, Riko Shibata, a născut o fetiță

Astfel, tânăra de 27 de ani a dat naștere unei fetițe pe nume August Francesca Coppola Cage, miercuri, 7 septembrie, în Los Angeles, potrivit reprezentanților cuplului, informează publicația People.

Nicolas Cage are o fetiță

„Nicolas și Riko sunt bucuroși să anunțe nașterea fiicei lor. Mama și fiica sunt în stare bună.”, au transmis reprezentanții celebrului cuplu.

Mai mult, fetița este al treilea copil al starului de cinema. Cage mai are doi băieți, Kal-El, de 16 ani, și Weston, de 31 de ani, din relații anterioare.

Așadar, cuplul a anunțat că așteaptă un copil împreună în luna ianuarie a acestuia an. La acea vreme, reprezentanții au precizat că cei doi sunt încântați de noua etapă din căsnicia lor.

În aprilie, Nicolas Cage a anunțat că va avea prima lui fată, în timp ce promova filmul său ”The Unbearable Weight of Massive Talent”, în cadrul emisiunii The Kelly Clarkson Show.

„O să dau o veste mare pentru toată lumea. O să am o fetiță.”, a spus la acea vreme actorul.