Fashion

Nicole Cherry s-a pregătit intens pentru petrecerea de la mare! Câte ținute a schimbat de 1 Mai

alexandra dutu
April 30, 2018 11:40 AM

Nicole Cherry s-a făcut remarcată cu outfiturile alese pentru cele două zile de petrecere de la Mamaia. Cântăreața a mărturisit că a cerut ajutorul pentru alegerea ținutelor și s-a declarat mulțumită de rezultat.

Nicole Cherry și-a petrecut weekendul la mare, alături de prietene. Cântăreața s-a pregătit intens pentru cele două zile de petrecere și și-a gândit din timp fiecare apariție.

Vedeta și-a pus la lucru creativitatea atunci când a venit vorba despre make-up și nu a dat greș, lucru remarcat și de reporterul Verdict.ro.

”Am venit să mă distrez. Am după ce plec de la mare, încep seria concertelor. Eu mă distrez încontinuu, chiar și atunci când muncesc. Port o creație Andra Țurcanu, Loulou The Brand, și mă bucur foarte tare de soare și, mai ales că e soare, sclipesc toată. Mă văd de la distanță. M-am pregătit pentru zilele astea, mai ales că-mi place mereu să mă aranjez, să fiu mereu fresh și Andra m-a ajutat. Machiajul e realizat de mine. Am avut două ținute. Bineînțeles că am mai multe ținute la mine, dar m-am simțit atât de bine în astea încât nu am mai apucat să mă schimb. O poză înainte să vin aici. Nu am gentuță la mine. Am lucrurile în geanta unei prietene. M-am distrat atât de tare, sper ca eu să fi atras atenția. Primul lucru pe care-l fac dimineața: mă duc la baie! Apoi deschid Instagramul, stau foarte mult pe Instagram”, a declarat Nicole Cherry pentru Verdict.ro.