Nicole Cherry, schimbare de stil vestimentar! Ce ținută a ales artista pentru ZU Party

Verdict.ro
February 23, 2018
February 23, 2018

Nicole Cherry a participat, joi seara, la ZU Party și s-a străduit să respecte întru totul code-dressul evenimentul: Visual-Smart-Instagram-Ready.

Nicole Cherry și-a schimbat stilul vestimentar de-a lungul anilor și recunoaște că odată devenită majoră poate jongla cu ținutele sexi. Cântăreața a spus că se sfătuiește mereu cu stilista ei atunci când alege ținutele pentru evenimente și că se străduiește să fie la înălțime și la evenimentele la care participă, nu numai la petreceri.

”Lucy Faur, stilista mea, este cea care se ocupă și-mi alege de fiecare dată ținute pentru mine. Mă înțeleg foarte bine cu ea atunci când vine vorba să alegem ținute pentru un eveniment mai special. Cred că contează foarte mult relația pe care o ai cu stilistul care se ocupă de tine. Atitudinea – la orice ținută! Atitudinea face diferența! Până la urmă, noi trebuie să purtăm haina, nu haina să ne poarte pe noi și cred că asta face și ținuta mai specială. Poate fi și una banală, dacă tu te simți bine în ea și crezi că ești sexi, atunci toată lumea o să creadă că ești sexi. Eu zic că stilul meu vestimentar a evoluat foarte mult, mai ales că am și crescut și că odată cu vârsta crește și chestia aia, așa… mai merge și o fustiță. Îmi doresc să continui să evoluez și din punct de vedere stilistic și să fie din ce în ce mai frumoase și oamenii să se inspire, de ce nu?! Da, da, sunt pasionată de fashion și de fiecare dată când iau parte la un eveniment chiar vreau să fiu bine din toate punctele de vedere, atât pe scenă, cât și ca prezență efectivă. Mi se pare că sunt destul de Instagramable și, de ce nu, franjurile…”, a declarat Nicole Cherry pentru Verdict.ro.

 


Share