Beauty

Nicole Kidman a dezvăluit care este secretul tenului ei perfect

nicoleta.ispasescu
December 14, 2018 12:45 PM

Recunoscută pentru tenul ei ca de porţelan, Nicole Kidman a dezvăluit secretul tenului ei perfect.

La 51 de ani, actriţa australiană arată fabulos şi nu de puţine ori tabloidele au scris că ea îşi face tratamente estetice costisitoare, inclusiv injecţii cu botox. Vedeta susţine că nu are un regim intensiv de înfrumuseţare, ci se bazează doar pe lucruri de bun simţ. Cea mai mare grijă a sa o reprezintă soarele, de care se fereşte cât de mult poate.

Ca orice femeie care se respectă și se preocupă de felul în care arată, Nicole Kidman are câteva trucuri de frumusețe care chiar dau rezultate. Cântăreața le-a dezvăluit fanelor sale de pe Facebook care este secretul tenului ei frumos.

„Să ai grijă de tine, să-ți faci tot timpul măști, exfolieri – toate lucrurile astea ajută”.

Nicole Kidman dezvăluie care e secretul tenului ei perfect

  1. Ten proaspăt (Fresh face) – „Am fost învățată să înlătur tot machiajul, în fiecare seară, iar dacă am lucrat toată ziua și sunt obosită, apelez la un șervețel umed pentru a o face rapid și ușor. Sunt excelente și pentru călătorii pentru că le poți trece prin securitate”
  2. Protecție solară (SPF) – „Având tenul extrem de deschis, port protecție solară încă de când eram copil. Port zilnic o cremă cu protecție solară de la Neutrogena”
  3. Cremă anti-îmbătrânire – „Noaptea folosesc Retinol.  Îmi place mult Neutrogena Rapid Repair Wrinkle deoarece funcționează foarte bine și o puteți cumpăra oriunde”

Pentru a avea un ten luminos și veșnic tânăr foarte importantă este și alimentația și sportul, consideră Nicole Kidman. Cea mai importantă masă a zilei este, pentru ea, micul dejun.

Pentru prima masă a zilei, Nicole Kidman alege „micul dejun al campionilor”, și anume „un castron de orez cu afine, zmeură și lapte de migdale.”

Fiecare dimineață și-o începe cu o ceașcă de ceai Matcha, apoi își bea și cafeaua.

„De fapt nu sunt atât de strică în ceea ce priveşte dieta mea. Mănânc aproape orice, dar cu moderaţie. Aceeaşi regulă o aplic şi în cazul sportului, încerc să nu fiu foarte strictă“, a dezvăluit Kidman, precizând că în fiecare zi ia multivitamine.

Secretul din spatele aspectului svelt este moderaţia în obiceiurile alimentare şi astfel reuşeşte să se bucure de toate mâncărurile ei favorite, printre care pizza, paste şi prăjituri.

Nicole Kidman meditează de două ori pe zi

Un alt secret este meditaţia, pe care o practică de două ori pe zi: 20 de minute dimineaţa şi 20 de minute seara.

„Trebuie să facem din sănătate, mişcare şi nutriţie un aspect important al vieţii noastre, pentru că în cele din urmă sănătatea, fizică şi psihică, este baza vieţii noastre. De-a lungul anilor mi-am dat seama că dacă nu eşti sănătos nu ai nimic. Aşa că sănătatea este pentru mine pe primul loc. Şi cum faci să te menţii în formă când ai doi copii, un soţ şi foarte multă muncă? Îţi găseşti un echilibru. Fac yoga, alerg şi meditez. Am mare grijă de mine şi încerc să mănânc cât mai sănătos“, susține actrița.