Fashion

Nicole Kidman, acuzată de fani că își editează pozele în mod exagerat! Cum a apărut pe coperta revistei Vanity Fair

maria.apostol
February 20, 2022 11:16 AM

Nicole Kidman a provocat un val de reacții după ce a pozat într-o ținută sumară pentru revista Vanity Fair. Fanii au fost intrigați, de asemenea, și de faptul că formele actriței ar fi fost modificate excesiv în Photoshop.

În vârstă de 54 de ani, Nicole Kidman, este nominalizată la premiile Oscar, la categoria cea mai bună actriță în rol principal.

Ea a pozat pe coperta revistei Vanity Fair într-o ținută semnată Miu Miu.  Formată dintr-o fustă scurtă și un top asortat, ce-i lasă la vedere abdomenul tonifiat, despre care fanii susțin că este ”prea editat în Photoshop”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) 

Ținuta actriței a fost completată de niște șosete gri și de niște pantofi cu vârful ascuțit, precum și de un machiaj discret, relatează filmnow.ro.

Apariția actriței a fost criticată dur de fani, care n-au ezitat să o acuze pe aceasta că pare desprinsă din videoclipul ”Baby One More Time” al lui Britney Spears.

”Sunt șocată că a acceptat asta”

Este o actriță nominalizată la Oscar. De ce s-ar îmbrăca ca o școlăriță?”, ”Am vrea să știm conceptul din spatele acestei ședințe foto, nu-l înțelegem”, a comentat un alt fan.

Nicole Kidman este foarte frumoasă, dar felul în care e îmbrăcată… Sunt șocată că a acceptat asta”, a mai comentat un alt internaut. În timp ce alții nu s-au putut abține să nu exclame: ”absolut îngrozitor” sau ”oribil”.

De asemenea, alți fani au sărit în apărarea actriței: ”Oamenii vor vorbi mereu. Nicole arată extraordinar”.