News

Nicole Kidman și Keith Urban au împlinit 14 ani de la căsătorie! Cum au marcat momentul

iulia.statie
June 29, 2020 11:16 AM

Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban, sunt unul dintre cele mai solide cupluri dintre celebritățile de la Hollywood, iar aceștia au demonstrat prin câteva mesaje pe social media ce poveste frumoasă de dragoste trăiesc.

Pe aceeasi temaA te vopsi sau nu? Ce vedete au părul roșcat natural

Nicole Kidman și Keith Urban, mai îndrăgostiți ca niciodată

Nicole și Keith au împlinit 14 ani de la căsătorie, iar, pentru a marca momentul, aceștia au postat pe conturile lor de social media câteva fotografii cu ei, însoțite de mesaje prin care au reușit să îi emoționeze pe fanii din toată lumea.

Kidman, în vârstă de 53 de ani, a ales o fotografie alb-negru, realizată la un eveniment oficial, în care soțul ei o ținea în brațe. „Noi.”, a fost descrierea aleasă de vedetă.

 

View this post on Instagram

 

Us ❤️ #HappyAnniversary

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Nici Keith nu s-a lăsat mai prejos, postând o poză blurată în care aceștia se aflau pe plajă, distrându-se și râzând. „O aniversare frumoasă baby! 14 ani…mă simt ca iubitul tău în toate modurile posibile.”, a scris el.

 

View this post on Instagram

 

Happy Anniversary Baby!!!!! 14 years…. and i feel like your boyfriend in ALL the right ways!!!!

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006 și au împreună două fetițe, Sunday Rose, 11 ani și Faith Margaret, în vârstă de 9 ani. Actrița mai are doi copii adoptați în timpul căsniciei cu Tom Cruise, Isabella, 27 de ani și Connor, 25 de ani.

Cei doi au ales să petreacă perioada de izolare împreună, alături de familie, însă, au găsit mai multe moduri de a se implica pentru a îi ajuta pe cei ce au fost afectați de pandemie. „Am petrecut foarte mult timp cu familia și m-am bucurat de acest timp. Suntem o familie creativă, mai ales când vine vorba despre modul de petrecere a timpului și despre cum putem să îi ajutăm pe ceilalți, chiar dacă este vorba de un mini-concert susținut acasă și transmis pe internet. Este modalitatea prin care încercăm să ajutăm un pic.”, a povestit cântărețul în luna aprilie în cadrul unui interviu.