News

Nicole Poturalski, iubita lui Brad Pitt, pe podium la Milan Fashion Week

iulia.statie
September 29, 2020 15:23 PM

Nicole Poturalski s-a întors pe catwalk.

Nicole Poturalski, apariție inedită pe podium

Iubita lui Brad Pitt, în vârstă de 27 de ani, a apărut în mai multe reviste de-a lungul anilor, însă, acum, aceasta a surprins pe toată lumea când a apărut la prezentarea Hugo Boss, vineri, în timpul evenimentului Milan Fashion Week.

Poturalski a purtat o rochie lungă neagră, cu decupaje fanteziste, la care au fost alăturate sandale masculine și o brățară verde. Pe Instagram, aceasta a explicat că încă ‚visează la acest show perfect’.

Alt model faimos, Irina Shayk, a apărut pe același podium, strălucind. Totuși, iubitul modelului, Brad Pitt, nu a fost văzut printre invitați.

Cât despre Poturalski și Brad Pitt, veștile că aceștia sunt împreună au luat cu asalt internetul încă din vara trecută. Ei au mers la un concert în noiembrie susținut de Kanye West după ce s-au întâlnit la restaurantul pe care îl deține chiar soțul modelului, Roland Mary.

Cum s-au cunoscut cei doi

Poturalski și Mary, în vârstă de 68 de ani, au un mariaj deschis de opt ani și au împreună un băiețel în vârstă de 7 ani. „Brad Pitt merge la restaurantul lui Mary de ani de zile. Îl cunoaște pe Roland, iar Nicole era la restaurant când el a venit să sărbătorească noul film. Brad a făcut cunoștiință cu Nicole, soția lui Roland, iar ea i-a dat numărul ei.”, a zis o sursă pentru Mail Online.

Mai mult, pe soțul modelului nu îl deranjează faptul că soția sa se vede cu alți oameni. Brad și-a dus noua iubită chiar și în locația unde s-a căsătorit cu Angelina Jolie, în ziua în care trebuia să aibă loc aniversarea lor. „Ei sunt încă căsătoriți dar putem descrie relația lor ca fiind un mariaj deschis. Roland a fost căsătorit de de mai multe ori și are cinci copii. Nu îl interesează negativismul și gelozia.”, a continuat sursa.