News

Nicole Poturalski, iubita lui Brad Pitt, surprinsă alături de soțul ei după ce a fost în vacanță cu actorul

iulia.statie
October 27, 2020 11:42 AM

Atunci când s-a aflat că Brad Pitt are o relație cu Nicole Poturalski, toată lumea a fost surprinsă, nu neapărat pentru faptul că aceasta este foarte tânără, ci mai mult pentru că este căsătorită de mulți ani cu Roland Mary.

Pe aceeasi temaCe legătură are Brad Pitt cu soțul iubitei sale, Nicole Poturalski

Nicole Poturalski și Roland Mary, surprinși împreună după ce modelul a fost în vacanță cu Brad Pitt

Acum o lună, Nicole Poturalski mergea în vacanță în Franța cu Brad Pitt, însă, recent, ea a fost surprinsă alături de soțul ei și prietenii lor. În pozele obținute de publicația Daily Mail, cei doi se distrează foarte tare și se bucură de timpul petrecut cu apropiații lor.

Zvonurile privind o relație dintre Brad Pitt și model au început încă din august 2019, aceștia fiind văzuți împreună la premiera filmului ‚Once Upon a Time…in Hollywood’, dar și la un concert susținut de Kanye West.

Nicole Poturalski și Roland Mary au un mariaj deschis

Totuși, mai multe surse au dezvăluit faptul că Nicole este căsătorită cu Roland Mary, dar chiar soțul ei le-a făcut cunoștință celor doi amorezi. Roland și modelul au împreună un băiețel, pe nume Emil. Nu vă îngrijorați, nu există niciun fel de dramă aici. Mary, ce este prieten cu Pitt, este de acord cu noua relație a lui Poturalski atâta vreme cât ea respectă regulile unui mariaj deschis.

„Brad Pitt merge la restaurantul lui Mary de ani de zile. Îl cunoaște pe Roland, iar Nicole era la restaurant când el a venit să sărbătorească noul film. Brad a făcut cunoștiință cu Nicole, soția lui Roland, iar ea i-a dat numărul ei.”, a zis o sursă pentru Mail Online.

„Ei sunt încă căsătoriți dar putem descrie relația lor ca fiind un mariaj deschis. Roland a fost căsătorit de de mai multe ori și are cinci copii. Nu îl interesează negativismul și gelozia.”, a continuat sursa.