General

Nicole Scherzinger, despre reuniunea Pussycat Dolls

iulia.statie
October 3, 2019 16:41 PM

Cine nu își dorește ca Pussycat Dolls să se reunească?

Pe aceeasi temaPremiile Emmy 2019 : Cele mai bune ținute de pe covorul roșu!

Totuși, nu vă faceți speranțe prea mari. Deși există multe zvonuri privind reuniunea trupei, se pare că nu există planuri în această privință prea curând, deși fanii ce au rămas devotați încă speră.

În timpul unui interviu dat celor de la E! News, Nicole Scherzinger a vorbit despre reuniunea trupei. „Am auzit și eu zvonurile. Nu le pot confirma.”, a spus artista.

Nicole Scherzinger, despre reuniunea Pussycat Dolls

„Îmi iubesc fetele, îmi e dor de turneele cu ele, am avut parte de cele mai frumoase momente împreună. Dar în acest moment nu pot confirma nimic.”, a adăugat Nicole.

„Sunt așa ocupată, fac parte din trei show-uri de televiziune ce se desfășoară pe trei continente diferite.”, a zis Scherzinger.

De asemenea, starul scrie noi melodii și s-a întors în studio pentru a le înregistra.

„O să mă asigur că o să fiu foarte creativă”, a glumit aceasta.

Chiar dacă a trecut ceva timp de când Pussycat Dolls au fost pe scenă împreună, artista a zis că ea este ca un vin foarte fin, devine și mai bună cu timpul.

Totuși, este neclar dacă fanii ar renunța să o mai vadă pe cântăreață în show-urile lor preferate. Pe lângă Australia’s Got Talent, The Masked Singer și aparițiile ei din The Voice U.K., starul călătorește pe tot globul. Adorată în toată lumea, Nicole este foarte talentată, ținând concerte pentru fanii ei, participând la show-uri și încercând să fie cât mai activă, cariera sa fiind foarte luminoasă.

Fanii o adoră pe ea și pe restul juraților de la The Masked Singer. Aceștia revin cu sezonul doi, ce va avea mare succes, fiind plin de surprize și momente amuzante pentru care trebuie să îi mulțumim lui Ken Jeongis.

„Este cel mai amuzant om pe care îl cunosc, chiar și când nu se află în fața camerelor.”, a dezvăluit Nicole.

Sursă: E! News