Vedete

Nicole Scherzinger s-a antrenat la sala de fitness într-un costum de baie

maria.apostol
August 23, 2021 15:27 PM

Solista de la Pussycat Dolls, în vârstă de 43 de ani, s-a lăsat fotografiată în timp ce-și lucra corpul super tonifiat, în costum de baie din două piese.

Nicole Scherzinger a arătat de milioane într-un costum de baie care i-a lăsat la vedere formele perfecte pe care le are are. Iar această ipostază nu a fost surprinsă la plajă, așa cum v-ați imagina, ci într-o sală de fitness.

Solista de la Pussycat Dolls, considerată una dintre cele mai frumoase vedete din lumea muzicii, și-a încântat cei 5 milioane de fani de pe Instagram după ce s-a lăsat fotografiată în timp ce lucrează la aparate, în poziții provocatoare, îmbrăcată extrem de sumar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Cine este iubitul lui Nicole Scherzinger

Nicole a sărbătorit 43 de ani într-o destinație exclusivistă alături de iubitul Thom Evans. Perechea a fost văzută recent absorbind razele soarelui din Grecia, bucurându-se de o plimbare cu barca în largul coastei Mykonos.

Thom și Nicole s-au întâlnit prima oară în octombrie 2019, când el a devenit concurent la The X Factor: Celebrity, iar ea se afla în juriu. Cei doi au recunoscut încă de la începutul anului că își doresc enorm să devină părinți și că lucrează intens la un bebe. Mai mult decât atât, apropiații lor spun că își caută o casă în care să se mute la Londra.