NICOLETA NUCĂ

Maurice Munteanu
February 24, 2018
February 24, 2018

Maurice Munteanu: ”Imi place foarte tare coafura, evidentiata si de rujul rosu. Rochia nu ma inspira, este o incercare – gulerele nu sunt ceea ce trebuie, nici asocierea de materiale. O singura manseta exagerata nu aduce un plus, ci complica inutil design-ul. La tipul acesta de rochie recomand pantofi retro, cu varf ascutit si toc mediu, in genul celor reeditati de casele Dior, Miu Miu sau Prada”.

Nicoleta Nucă a mărturisit că se lasă total pe mâna stilistului personal atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor.

”Am ales ceva fashion și totodată ceva confortabil. Am ales să fie ceva decent, dar cu o notă de senzualitate, bineînțeles. Am cerut ajutorul stilistei mele pentru că ea știe cel mai bine ce se îmbracă la anumite tipuri de evenimente și cum să respecte dress-codul. De femeie stylish și sigură pe sine. Situlul meu: confortabil, sexy și casual. Depinde de situație și de starea pe care o am, căci sunt zile în care sunt foarte cuminte și aleg confortul întâi de toate și apoi am zile d-alea în care m-aș îmbrăca în chestii extravagante și nebunatice, în care m-aș îmbrăca în cea mai ciudată creați de modă care există. Am înțeles ce se poartă și ce nu e potrivit siluetei mele, dar continui să lucrez cu stiliști pentru că știu că am de învățat încă și un stilist o să știe cel mai bine ce e potrivit pentru tine. În principiu, eu îmi aleg ținutele. Stilista mea îmi aduce mai multe ținute și eu îmi spun verdictul”, a declarat Nicoleta Nucă pentru Verdict.ro

 

 


Share

Asemănătoare