News

Nicoleta Nucă s-a reinventat! Nu ai mai văzut-o niciodată așa până acum!

nicoleta.ispasescu
May 15, 2018 14:16 PM

Nicoleta Nucă este o basarabeancă în vârstă de 24 de ani care a devenit cunoscută după show-ul X-Factor, unde s-a numărat printre finaliste.

Piesele ei fac zeci de vizualizări pe YouTube și a avut câteva colaborări cu nume mari din industria muzicală românească, precum Inna, Antonia, Carla’s Dreams etc.

Nicoleta Nucă a surprins tot timpul prin rafinament și eleganță, dar acum artista s-a reinventat. Dacă în trecut Nicoleta era, poate, mai sobră și mai rigidă, acum a hotărât că are nevoie de o schimbare, atât în ceea ce privește aspectul fizic, cât și pe plan muzical.

Nu știm ce anume a determinat-o pe artistă să ia aceste decizii, dar cu siguranță o prinde foarte bine stilul îndrăzneț.

„Da, mă simt ca o bombonică. Nu știu nici eu cum de s-a întâmplat, e un experiment.  Mi-am dat seama că nu trebuie să fim limitați în privința culorilor. Mai ales că, cel puțin mie, mi se potrivește foarte bine fuchsia, îmi place foarte mult cum îmi vine. Și atunci am zis că mi s-a ivit ocazia să îmbrac o rochie fuchsia și eu am zis: DA!! DA!!”

Din punct de vedere muzical, Nicoleta Nucă a lasat deoparte melodiile de suferință și s-a reorientat către un stil mai dinamic, mai sexi, având curajul să vorbească despre dragoste și adolescență: Zilele astea urmează o piesă nouă. Abia aștept. Sunt foarte, foarte curioasă. Sunt curioasă care va fi feedback-ul  în privința acestei piese, este altfel decât ce am lansat până acum. Este mai dinamică, mai sexi.  Înainte aveam mai de suferință așa, iar acum am hotărât să schimb un pic abordarea stilistică muzicală, să mă bucur și eu mai mult de vârsta pe care o am. Este vorba de îndrăgosteala aia tinerească, adolescentină cumva. Bine, eu de fapt, nu mai intru în zona adolescenților la 24 de ani, dar să zicem că…pe acolo. Încerc să regăsesc adolescenta din mine, pentru că am fost mereu foarte matură și poate un pic prea serioasă, prea rigidă, în unele situații și atunci am zis că e cazul să îmi reamintesc că sunt tânără. Există acolo o părticică de copil în mine pe lângă femeia aia mereu puternică și la patru ace”.