News

Nimeni nu se ia de Kendall Jenner! Vedeta s-a săturat ca lumea să vorbească despre viața ei amoroasă

iulia.statie
April 30, 2020 17:32 PM

Săptămâna trecută se afla că Kendall Jenner a ieșit din izolare pentru a merge la o plimbare cu jucătorul NBA Devin Booker.

Pe aceeasi temaCât de bine arată Melanie Griffith la 62 de ani!

Nimeni nu se ia de Kendall Jenner! Vedeta s-a săturat ca lumea să vorbească despre viața ei amoroasă

Deși Jenner poate ieși cu oricine își dorește, internauții au început imediat să discute despre relația dintre cei doi și viața ei amoroasă. Unele dintre teorii o judecau foarte mult, iar Jenner a demonstrat că nimeni nu se poate de lua de ea! „Jucătorii NBA o pasează de la unul la celălalt pe Kendall Jenner.”, a scris un fan.

„Poate ea îi pasează pe ei.”, a răspuns un alt admirator. Totuși, răspunsul din partea vedetei nu a întârziat să apară! „Toți se poartă de parcă nu am control cu privire la unde îmi arunc vaginul.”, a zis ea.

După acest comentariu, mai mulți fani au sărit în apărarea ei, ba chiar și Kylie Jenner a lăudat-o pentru curaj. „Acesta este comentariul anului.”, a scris sora lui Kendall.

Totuși, între timp, nimeni nu știe ce se întâmplă între Jenner și Brooker. Cei doi se cunosc încă de când Booker avea o relație cu fosta prietenă de familie a starului, Jordyn Woods. Bineînțeles, de aici totul este istorie, căci toată lumea știe ce scandal a ieșit între Jordyn și Khloe Kardashian după ce ea a fost surprinsă în tandrețuri cu iubitul starului de pe atunci.