News

Noi acuzații la adresa lui Alex Rodriguez, logodnicul lui Jennifer Lopez: ''J.Lo trebuie să se trezească la realitate''

andreea voicu
April 4, 2019 14:45 PM

Nici bine nu s-a logodit cu Jennifer Lopez, că Alex Rodriguez a fost acuzat că o înșală pe artistă. Mai mult de atât, fostul jucător de baseball este pus la zid și i se aduc acuzații grave.

Pe aceeasi temaFosta soţie a lui Alex Rodriguez, declaraţii despre logodna cu Jennifer Lopez

Un model britanic care a pozat pentru Playboy a mărturisit că a fost căutată insistent de Alex Rodriguez, pentru a-i cere cere favoruri sexuale, deși este într-o relație de doi ani cu Jennifer Lopez.

Zoe Gregory, în vârstă de 44 de ani, a povestit că logodnicul lui J.Lo i-a dat mesaje în urmă cu câteva luni, prin care îi sugera să se întâlnească să facă sex cu ea și cu o prietenă de-a acesteia.

Noi acuzații la adresa lui Alex Rodriguez, logodnicul lui Jennifer Lopez: ”J.Lo trebuie să se trezească la realitate”

”J.Lo. este minunată și nu merită asta. În timp ce se pregătea să o ceară de nevastă, îmi cerea mie filmări nud și îmi cerea să facem sex și să aranjez o partidă cu alte fete’‘, a declarat modelul, pentru Daily Mail.

Mai mult de atât, Zoe Gregory a făcut publice mesajele primite de la logodnicul lui J.Lo. „Te gândești la trei nume de fete pe care să le aduci pentru noi?”, unul dintre mesajele trimise pe WhatsApp de Alex Rodriguez.

Alex Rodriguez nu avea nicio reținere în a se filma în ipostaze indecente pentru fostul iepuraș Playboy. Zoe Gregory susține că a primit fotografii nud cu acesta: ”Era ca un câine în călduri. Se comporta ca un adolescent excitat și disperat”. 

Mesajele au încetat cu două luni în urmă, însă Zoe Gregory o avertizează pe Jennifer Lopez să aibă mare grijă.

”J.Lo trebuie să se trezească la realitate. Îmi pare rău pentru ea și nu cred că este corect ce se întâmplă”, a mai spus blondina.

Primul care l-a acuzat de infidelitate este un fost coleg de-al său, care a afirmat că A-Rod s-a culcat cu fosta lui soție, deși era cuplat cu Jennifer Lopez.

”Privind logodna lui J-Lo cu Alex Rodriguez, oare ea ştie că el a înşelat-o cu fosta mea soţie, Jessica? Săraca fată (n.r. Jennifer Lopez ) nu are nicio idee cine este el (n.r. Alex Rodriguez ) cu adevărat”, a scris Canseco, într-un mesaj pe Twitter.