Fashion

Noi detalii despre continuarea serialului Sex and the City. Tot ce trebuie să știi

iulia.statie
February 24, 2021 16:57 PM

Din fericire, este adevărat! Unul dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile se întoarce pe micile ecrane. Continuarea ‚Sex and the City’, ce a primit de această dată titlul ‚And Just Like That…’ vine cu 10 noi episoade pentru cei mai mari fani.

Pe aceeasi temaActori ce au displăcut personajele ce i-au consacrat

Tot ce trebuie să știi despre continuarea serialului ‘Sex and the City’

HBO Max a confirmat că trei dintre cele mai iubite vedete se vor întoarce pentru a lucra la acest proiect, anume Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis. Din păcate, Kim Cattrall a refuzat să o mai potretizeze pe Samantha Jones.

Nu există o dată exactă în care serialul va fi lansat, dar, în schimb, există un trailer oficial pe care cele trei actrițe l-au dezvăluit pe conturile lor de social media.  „Nu m-am putut abține să nu mă întreb…unde sunt ele acum?”, a scris Sarah Jessica Parker. „Tu, eu, New York…totul este posibil.”, a dezvăluit și Nixon. „Totul este posibil…ne întâlnim acolo!”, a spus Kristin Davis pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Serialul ‚Sex and the City’ creat de către Darren Star, ce se ocupă și de ‚Emily in Paris’, bazat pe cărțile lui Candace Bushnell, a fost lansat pe HBO în 1998 și a ajuns la final în 2004. Apoi, au urmat încă două filme, lansate în 2008, respectiv 2010.

Au existat zvonuri încă din decembrie 2020 cu privire la această continuare, dar, din păcate, se știa de pe atunci că actrița Kim Cattrall nu va participa la proiect. „Serialul le va urmări pe Carrie, Miranda și Charlotte în timp ce navighează în călătoria ce reprezintă realitatea complicată a vieții și prietenia lor de la 30 de ani, până la realitatea și mai complicată a vieții și prietenia la 50 de ani. Seria are zece episoade de o jumătate de oră și producția va începe în New York la finalul primăverii.”, a explicat publicația Deadline.

Într-un articol anterior, ce poate fi accesat aici, am vorbit despre toate detaliile ce s-au aflat după ce Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au anunțat că vor participa la continuarea acestui serial. Acum, iată că au ieșit la suprafață și mai multe dezvăluiri despre proiectul extrem de așteptat de comunitatea ce a trăit fiecare moment cu sufletul la gură împreună cu personajele din ‘Sex and the City’.

Mr. Big, marele absent?

Publicația Page Six a explicat faptul că actorul Chris Noth nu se va întoarce pentru a-l potretiza pe Mr. Big, personajul ce l-a consacrat. Totuși, la câteva zile mai târziu, se pare că starul și-a dorit să vorbească despre aceste zvonuri cu fanii ce l-au rugat să participe la proiect.

„Ei bine, dacă Page Six a zis…ar trebui să fie adevărat.”, a răspuns el la un comentariu lăsat de un fan pe Instagram. „Totul se poate schimba, inclusiv anunțurile publicate în tabloide.”, a adăugat el la un alt comentariu. HBO Max nu a confirmat sau infirmat încă zvonurile cu privire la întoarcerea personajului Mr. Big.

În același timp, publicația a dezvăluit că David Eigenberg, cel ce îl joacă pe Steve Brady, partenerul Mirandei Hobbes, s-ar putea să nu se întoarcă pe micile ecrane, dar, un reprezentant al actorului a explicat faptul că acesta negociază momentan cu producătorii serialului pentru apariția sa.

Ce se va întâmpla cu Samantha Jones, personajul jucat de Kim Cattrall

Casey Bloys, ce lucrează pentru HBO, a dezvăluit că Michael Patrick King și Sarah Jessica Parker, ce a jucat-o pe Carrie Bradshaw, nu încearcă să reinterpreteze serialul original, ci doar să aducă o continuare extrem de interesantă ce îi va face pe fani să urmărească acțiunea cu sufletul la gură.

„Ei nu încearcă să spună că aceste personaje retrăiesc vârsta de 30 de ani. Este o poveste despre femeile aflate la 50 de ani, ce sunt preocupate cu lucrurile de care oamenii aflați la 50 de ani au parte.”, a dezvăluit acesta.

Totuși, deși nu s-a referit în mod direct la personajul Samantha Jones, el a explicat: „La fel ca în viața reală, oamenii vin în viața ta, oamenii pleacă. Prieteniile dispar, altele noi încep. Deci, cred că vor fi indicate etapele reale ale vieții. Ei încearcă să spună o poveste sinceră despre cum este să fii o femeie în vârstă de 50 de ani ce locuiește în New York. În același timp, totul o să fie oarecum organic, iar prietenii pe care îi ai la 30 de ani poți să nu îi mai ai când ai 50 de ani.”

Când vor începe filmările

Toată lumea se așteaptă ca filmările să înceapă în New York, la finalul primăverii. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon vor prelua rolurile de producători executivi alături de Michael Patrick King, ce s-a ocupat de ambele filme semnate ‚Sex and the City’.

Cum va fi prezentată pandemia de coronavirus în serial

Într-un interviu cu publicația Vanity Fair, Sarah Jessica Parker a dezvăluit că pandemia de coronavirus va avea un impact asupra proiectului numit ‚And Just Like That…’, filmările pentru serial începând chiar în 2021. Actrița a declarat că episoadele vor prezenta efectul noului coronavirus asupra orașului New York, pentru că acesta este locul în care personajele trăiesc.

„Cred că eu, Cynthia și Kristin suntem foarte entuziasmate pentru că timpul a trecut. Adică, cine sunt ele în această lume? S-au adaptat? Ce rol joacă? Unde au rămas ca femei, ca prietene și cum își fac un drum? S-au conformat? Sunt nervoase cu privire la schimbările din lume? Abia aștept ce pregătesc scriitorii pentru aceste femei.”, a continuat vedeta.

Mai mult, în același interviu, SJP a promis că o să existe diversitate în noul proiect: „Este incredibil de divers într-un mod cu adevărat interesant.”