News

Noi detalii despre Familia Regală! Prințul William și-ar fi acuzat fratele, pe Prințul Harry, de faptul că ar pune faima înaintea familiei

iulia.statie
April 8, 2021 13:43 PM

Au ieșit la iveală noi detalii despre relația plină de probleme dintre Prințul William și Prințul Harry. Cei doi s-au confruntat cu foarte multe provocări în ultimii ani, iar dezvăluirile făcute de către fiul cel mic al Prințului Charles și soția sa, Meghan Markle, în interviul cu Oprah Winfrey, nu i-ar fi picat deloc bine fratelui său.

Pe aceeasi temaCare este relația dintre Prințul William și Prințul Harry după ce a fost dezvăluit interviul cu Oprah Winfrey

Ce detalii s-au aflat despre relația dintre Prințul William și Prințul Harry

O sursă a dezvăluit că, deși aceștia au discutat după ce interviul a fost văzut de o lume întreagă, conversația nu a mers așa de bine cum sperau fanii celor doi. „Conversația dintre Harry și William după marele interviu nu s-a terminat cu bine.”, a zis o sursă pentru publicația Us Magazine despre cei doi frați ce nu s-au mai văzut de aproximativ un an.

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să își cumpere o vilă în Montecito, unde să locuiască alături de fiul lor, micuțul Archie, dar și de bebelușul ce este pe drum. Totuși, se pare că fratele lui nu este de acord cu tot ce face acesta de când a plecat din sânul Familiei Regale. „William simte că Harry exagerează de când s-a mutat în California, crede că succesul de la Hollywood i s-a urcat la cap.”, a zis sursa.

„Deja l-a acuzat pe Harry că pune faima mai presus de familie după marele interviu.”, a adăugat aceeași sursă pentru publicația menționată mai sus. Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat recent că nu se vor mai întoarce pentru a lucra ca și seniori regali, iar aceștia deja au început mai multe proiecte pentru a se obișnui cu noua lor viață din America.

Prințul Harry și Prințul William se vor reuni în această vară?

În același timp, cei doi frați sunt așteptați să se reunească în această vară pentru a dezvălui statuia ce îi va fi dedicată mamei lor, Prințesa Diana. În timp ce William insistă să își vadă fratele înainte de marele eveniment, se pare că sursa a dezvăluit că Prințul Harry refuză invitația și nu vrea să îi fie impuse reguli.

Totuși, relația lor va avea și mai multe probleme dacă la eveniment Prințul Harry va face ceva ce îl va deranja pe Prințul William. „Dacă Harry face ceva în ziua respectivă sau chiar mai rău, nu apare, William nu-l va ierta niciodată.”, a adăugat sursa.