News

Noi detalii în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu

andreea voicu
May 13, 2019 17:35 PM

S-au scurs mai bine de două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, însă decesul lui ridică în continuare multe semne de întrebare. Designerul a murit în urma unui accident de maşină, în a doua zi de Paşte.

Pe aceeasi temaCe au făcut părinţii lui Răzvan Ciobanu la două săptămâni de la decesul lui

În apartamentul în care acesta locuia cu chirie au fost găsite mai multe cd-uri cu filmări indecente, despre care apropiaţii creatorii de modă au dezvăluit că acestea conţineau video-uri cu mai multe vedete din România. Cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu, Sorin Oprea, a mărturisit că acele cd-uri au ajuns în posesia părinţilor lui Ciobanu.

Noi detalii în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu

Mai mult de atât, bărbatul a mai precizat că fostul iubit al lui Răzvan era cel mai interesat de filmuleţele respective. Sorin Oprea a oferit noi detalii despre moartea lui Răzvan Ciobanu, în emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena 1.

Într-o intervenție telefonică la ‘Xtra Night Show’, Sorin Opre, a explicat, în direct, ce a căutat la apartamentul lui Răzvan Ciobanu la două ore de la accidentul designerului. Mai mult, acesta a făcut dezvăluiri inedite despre hardurile și laptopul lui Ciobanu, probe importante pentru anchetatori.

La o oră după noi a ajuns şi Marius, care întreba de acele hard-uri. Încă de la telefon, când era în drum spre Bucureşti, mă întreba de acele hard-uri şi îmi spunea că, dacă le văd, să i le dau mamei lui Răzvan. Mi-a zis că dacă văd nişte hard-uri, să le dau părinţilor. Hard-uri şi un laptop. El m-a întrebat dacă am intrat în casă şi dacă am găsit pe cineva acolo şi că o să vină şi el. Eu habar nu aveam, nici nu ştiam despre acele hard-uri şi nu ştiam ce vrea să zică despre el. El (n.r. fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu) mi-a zis că, dacă găsesc nişte hard-uri, să i le dau familiei’, a dezvăluit Sorin Oprea, la Antena 1.

El a mai specificat că nu a luat niciun obiect din casa lui Răzvan Ciobanu, aşa cum a fost acuzat.

‘Nici vorbă să mă fi dus acolo să iau hard-urile. Ce aş putea să fac cu hard-urile alea? Hard-urile s-au găsit de faţă cu Marius, a fost o cutie cu CD-uri, cu hard-uri, care a ajuns pe mâna părinţilor lui. De faţă cu Marius şi cu toată lumea de acolo. Noi nu am umblat în lucrurile lui Răzvan, nu am umblat să căutăm ceva. Familia ne dădea ce să cărăm jos. Nu cred că Marius avea o relaţie foarte bună cu părinţii lui Răzvan. Posibil că ascundea ceva şi focul lui erau hard-urile. Habar n-am ce ascundea, am auzit n chestii, dar nu e problema mea. Părinţii au găsit hard-urile, ei adunau chestiile, ni le dădeau nouă şi noi le duceam jos la maşină. Nu ne interesau hard-urile, ne-am dus să ajutăm’, a mai adăugat Sorin Oprea.

De asemenea, Mara Bănică a făcut şi ea dezvăluiri după decesul lui Răzvan Ciobanu, menţionând că designerul avea, pe lângă alte obiecte controversate, şi o cameră de filmat ascunsă în lustra din sufragerie.