News

Noi dezvăluiri despre accidentul mortal al lui Răzvan Ciobanu

andreea voicu
May 4, 2019 14:58 PM

Răzvan Ciobanu a părăsit această lume mult prea devreme. Designerul a murit la 43 de ani, în urma unui cumplit accident de maşină, în judeţul Constanţa. El a fost înmormântat joi, 2 mai, la cimitirul Progresul, în cripta familiei, iar zeci de cunoscuţi au venit să îşi ia adio.

Pe aceeasi temaFostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, gest măreţ în amintirea designerului

Acum, anchetatorii au o misiune grea. Aceştia încearcă din răsputeri să afle care a fost întregul traseu al creatorului de modă şi ce s-a întâmplat cu el înainte de a-şi pierde viaţa.

Răzvan Ciobanu era sub influenţa drogurilor, iar procurorii nu exclud teoria conform căreia designerul a fost pus în maşină de altcineva, iar maşina pusă pe pilot automat. La autopsie, medicii legişti au descoperit prezenţa a cinci droguri, printre care cocaină şi amfetamină.

Noi dezvăluiri despre accidentul mortal al lui Răzvan Ciobanu

De asemenea, este anchetat şi modul în care poliţiştii din Constanţa au intervenit. Se pare că aceştia ar fi putut distruge probe în momentul în care bolidul de lux a fost tras cu un tractor de la locul accidentului.

În plus, un martor-cheie afirmă că a văzut mai multe persoane lângă maşina lui Răzvan Ciobanu, imediat după ce acesta s-a răsturnat înainte de intrarea în comuna Săcele.

Conform observator.tv, bărbatul a povestit că a auzit o bubuitură puternică în jurul orei 4 dimineaţa, dar că i-a fost teamă să meargă să vadă ce s-a întâmplat. Acesta le-a specificat anchetatorilor să urmărescă imaginile de pe camerele de supraveghere, instalate în locurile pe unde trecuse Ciobanu în seara respectivă.

‘Sigur a fost omorât! Trei maşini au fost acolo’, a spus bărbatul pentru sursa citată mai sus.

Din cauza calităţii slabe şi a întunericului, imaginile de la înălţime vizionate de procurori sunt greu de desluşit. Aceştia iau în considerare faptul că o altă persoană ar fi putut seta pilotul automat al bolidului şi l-ar fi putut lăsa pe Răzvan Ciobanu singur la volan, în câmp. Aşa se poate explica de ce automobilul a mers în linie dreaptă aproximativ 850 de metri, pe drum extravilan, şi s-a izbit puternic de copacii de pe marginea drumului.