Vedete

Noi dezvăluiri picante despre românca lui Kanye West: ”Am avut o discuție de câteva minute în care m-a întrebat dacă ...”

maria.apostol
February 14, 2022 10:49 AM

Tania Alexandra, o superbă tânără din România cu aspirații înalte, l-a impresionat cu frumusețea ei pe celebrul rapper Kanye West (Mai multe detalii găsiți AICI). La scurt timp după ce s-a aflat despre întâlnirea ei cu fostul soț al starletei Kim Kardashian, aceasta a acceptat să ofere detalii picante ”din interior”.

Momentul culminant a avut loc la Palais Garnier, unde Kanye West a organizat o petrecere restrânsă. Tania Alexandra a ajuns acolo prin intermediul unui prieten care se învârte în industria fashion. În cadrul evenimentului avea să vadă nu doar celebrități din lumea modei, ci și rapperi cunoscuți, care i-au devenit companioni de distracție.

După show-ul de la Kenzo, am fost la Palais Garnier. Acolo s-a ținut petrecerea, care a fost extrem de restrânsă, în jur de 20 de oameni.

Kanye, Julia Fox, alți doi cântăreți rapperi Gaana și Pusha T, dar și alte persoane. La un moment dat, stând la bar, a venit Kanye să facem cunoștință și să mă întrebe ce fac. Am avut o discuție de câteva minute în care m-a întrebat dacă sunt din Paris. I-am zis că sunt româncă, dar locuiesc în Paris și apoi a plecat.După aceea l-a rugat pe prietenul meu să mă cheme ca să mă poată prezenta tuturor. I-am zis că fac International Fashion Academy Paris, el fiind fan înfocat fashion am discutat despre acest domeniu. Am ascultat noul lui album pe care-l va lansa în februarie, mi-a făcut cunoștință cu Julia Fox. Iar la finalul petrecerii pe ei i-am lăsat la hotel și eu cu prietenul meu am plecat la un alt restaurant”, a povestit Tania în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Pe ce cheltuie Kanye West averea de 6.6 miliarde $

Cu o avere de 6.6 miliarde de dolari, Kanye West și-a permis să facă cele mai extravagante achiziții, de la toalete de aur masiv pentru casele sale până la cranii decorative, din diamante.

Moftul cu toaletele de aur l-a costat 750.000 de dolari, iar craniul 34.000. Pentru o tunsoare dă 500 de dolari.

Mare parte din averea lui Kanye West vine din brandul sau Yeezy, colaborarea cu Gap, dar și din acțiunile pe care le deține la brandul fostei sale soții, Kim Kardashian – SKIMS. În urma divorțului, avocații urmează să decidă cum se va împarți averea între cei doi soți