News

Noi imagini emoționante cu familia lui Kate Middleton și Prințul William

andreea voicu
May 20, 2019 15:01 PM

Prințul William și Kate Middleton au făcut publice fotografiile realizate în timpul vizitei lor, alături de cei trei copii, la Back to Nature Garden a Royal Horticultural Society de la Chelsea Flower Show. Ducii de Cambridge au fost protagoniștii unui pictorial de excepție, ce a atras numai cuvinte de laudă în mediul virtual.

Pe aceeasi temaCe are Kate Middleton în geantă. Patru lucruri care nu îi lipsesc niciodată

Cuplul regal a fost surprins în timp ce se juca împreună cu micuții lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prinţul Louis, mezinul familiei, în grădina amenajată și decorată de însăși Kate Middleton. Imaginile superbe au fost realizate de fotograful Matt Porteous.

Ducesa de Cambridge a avut grijă să se ocupe personal de intreaga amenajare pentru concursul de peisagistică ‘Chelsea Flower Show’, care este organizat de Societatea Regală de Horticultură din Londra. Trebuie specificat si faptul ca a fost ajutată de designerii Andrée Davies și Adam White. Grădina a fost amenajată pentru a-i face pe cei mici să petreacă mai mult timp în natură.

Noi imagini emoționante cu familia lui Kate Middleton și Prințul William

Pentru această ieșire în aer liber, Kate Middleton a schimbat mai multe ținute, însă cea care a atras cel mai mult a fost rochia înflorată lungă. De data aceasta, Ducesa de Cambridge a optat pentru o ținută de la un brand la care nu mai apelase înainte. Este vorba de rochia Floral Ruffled Maxi de la And Other Stories, care se vinde la prețul de 79 de lire,  disponibilă și într-o variantă mini. La întregul look, Kate Middleton a încălțat o pereche de espadrile, marca Castaner – Carina. 

”Cred cu adevărat că natura şi activitatea în aer liber are beneficii uriaşe asupra bunăstării noastre fizice şi psihice, mai ales pentru copiii mici. Sper ca această zonă împădurită pe care am creat-o va inspira familiile, copiii şi comunităţile să iasă să se bucure de natură şi să petreacă timp împreună”, a transmis ducesa de Cambridge.

În imaginile publicate duminică seară, Prințul George și Prințesa Charlotte au putut fi văzuți jucându-se în preajma unui pârâu, în timp ce mezinul familiei, Louis, alerga de zor pe o potecă. Copiii erau supravegheați atent de părinții lor, Kate Middleton și Prințul William. În grădina respectivă există o căsuță în copac, o cascadă, o colibă, foc de tabără, poteci din piatră și buturugi.

De asemenea, Kate Middleton a mai declarat că a fost ajutată de copiii ei. Micuții au adunat mușchi de pământ, frunze, nuiele și crengi de alun pentru a decora grădina.

Sursa: buzzfeednews.com.