Fashion

Noua colecţie Tom Ford de toamnă/iarnă 2020, prezentată cu fast în Los Angeles

irina.letitia
February 9, 2020 16:08 PM

Show pus în scenă de Tom Ford pentru a-şi prezenta noua colecţie de toamnă/iarnă 2020 a fost în esenţă, o odă adusă Hollywood-ului. In plină săptămână a modei, la New York, Ford a mutat locaţia prezentării în Los Angeles, acolo unde urmează să aibă loc premiile Oscar 2020.

Dacă piesele prezentate în sine nu erau destul, lista invitaţilor a fost de-a dreptul impresionantă, la fel şi line-ul up de pe podium.

Noua colecţie Tom Ford de toamnă/iarnă 2020, prezentată cu fast în Los Angeles

Front row-ul prezentării a fost cel puţin la fel de interesant ca defilarea în sine. In public s-au aflat principalele vedete ale momentului: Jennifer Lopez şi Alex Rodrigues, Rosie Huntington-Whiteley, Jason Momoa, Miley Cyrus, Demi Moore, Kylie Jenner şi Renee Zellweger. Toţi invitaţii au purtat ţinute Tom Ford.

Nici podiumul nu a rămas restant la capitolul vedete. Designerul a adus pe scena din LA cel mai bine cotate modele ale momentului, trio-ul: Bella şi Gigi Hadid, alături de Kendall Jenner.

Ele au impresionat cu ţinutele sexy pe care le-au prezentat, adevărate arme ale seducţiei destinate ţinutelor de seară.
Alături de acestea, am admirat şi ţinute de zi, construite în acelaşi stil reprezentativ pentru Ford. Sexy, mature, intrigante şi glamuroase.

Desi ne aşteptam poate la o colecţie de rochii de seară, show-ul a adus în prim plan o serie de ţinute relaxate, chiar simple pe alocuri (dacă ne gândim la fusta patchwork din denim alături de un top simplu), outfit-uri purtabile şi în perfectă rezonanţă cu stilul vestimentar tipic L.A.-ului.

Descoperă în galeria foto mai multe imagini de pe podium, dar şi cu invitaţii celebrii prezenţi la prezentare!