Beauty

Noua imagine Benefit Cosmetics este o tânără cu Sindromul Down

nicoleta.ispasescu
May 6, 2019 19:22 PM

Producătorul de produse cosmetice Benefit Cosmetics tocmai a desemnat un nou brand ambasador.

Kate Grant, în vârstă de 20 de ani, este noua imagine a brandului. Vine din Irlanda de Nord și este un model cu Sindromul Down.

Kate a fost aleasă brand ambasadaor al companiei Benefit Cosmetics în urma unei postări pe Instagram, unde a etichetat pagina oficială a brandului, reușind să primească un feedback impresionant.

Noua imagine Benefit Cosmetics este o tânără cu Sindromul Down

Până la vârsta de 20 de ani, Kate Grant are deja o experiență vastă în modeling. Ea a fost desemnată Teen Ultimate Beauty la World Pageant (concurs de frumusețe), a fost una dintre modelele de pe podium la Belfast Fashion Week și a avut chiar și o apariție TV la show-ul ITV, numit „This morning”.

Potrivit modelului, faptul că este ambasador de frumusețe o ajută să răspândească conștientizarea importanței incluziunii persoanelor cu dizabilități, la fel ca ea, și îi ajută, de asemenea, să nu mai fie definiți de handicapul lor.

Acesta este doar începutul carierei de model al lui Kate și, văzând-o cu o atitudine atât de puternică, suntem siguri că vom auzi foarte multe lucruri pe viitor despre ea.