News

Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, este căsătorită?

iulia.statie
August 29, 2020 16:54 PM

La câteva ore după ce Nicole Poturalski și-a făcut debutul ca fiind iubita neoficială a lui Brad Pitt, mintea ni s-a dus imediat la lupta pentru custodia copiilor dusă de către actor împotriva fostei soții, Angelina Jolie.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie nu a vrut să se căsătorească cu Brad Pitt!

Cu cine este căsătorită Nicole Poturalski

Totuși, gândurile noastre s-au îndreptat către mariajul greșit, căci mai multe surse au declarat pentru publicația She Knows faptul că Poturalski este căsătorită cu Roland Mary, tatăl micuțului ei, Emil. Nu vă îngrijorați, nu există niciun fel de dramă aici.

Aceleași surse notează că Mary, ce este prieten cu Pitt, este de acord cu noua relație a lui Poturalski atâta vreme cât ea respectă regulile unui mariaj deschis. Să îi caute cineva pe Jada Pinkett și Will Smith, parcă ne este cunoscută această situație.

Sursele explică faptul că soțul lui Nicole nu doar că admite ca soția sa să se vadă cu alți oameni, dar el este cel ce le-a făcut cunoșțiință celor doi amorezi. „Brad Pitt merge la restaurantul lui Mary de ani de zile. Îl cunoaște pe Roland, iar Nicole era la restaurant când el a venit să sărbătorească noul film. Brad a făcut cunoștiință cu Nicole, soția lui Roland, iar ea i-a dat numărul ei.”, a zis o sursă pentru Mail Online.

Ce relație are Nicole Poturalski cu soțul său

„Ei sunt încă căsătoriți dar putem descrie relația lor ca fiind un mariaj deschis. Roland a fost căsătorit de de mai multe ori și are cinci copii. Nu îl interesează negativismul și gelozia.”, a continuat sursa.

Adevărul este că aceste vești, fie că sunt adevărate sau nu, nu prea schimbă nimic. Pitt și Poturalski sunt doi adulți ce pot să ia propriile decizii, iar, dacă stăm să ascultăm această versiune, nici nu rănesc pe cineva. Mai mult, aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre. „Se sărutau, iar Brad era super grijuliu cu ea. Erau într-un loc destul de public, dar nu părea că le pasă prea tare.”, au precizat surse din preajma lor, notează Hello Magazine.