News

Noua iubită a lui Răzvan Simion a atras toate privirile la nunta lui Dani Oțil! Daliana a strălucit într-un costum la patru ace

maria.apostol
May 17, 2021 14:11 PM

Chiar dacă toată atenția trebuia să fie pe mirii serii, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, invitații frumosului eveniment și-au concetrat interesul mai degrabă pe noul cuplu din showbiz: Răzvan Simion și noua lui iubită, Daliana Răducan. 

A fost mare petrecere, sâmbătă, la petrecerea de nuntă a lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. S-a nimerit a fi și prima zi de relaxare din pandemie, când au fost eliminate și anumite măsuri privind organizarea evenimentelor.

Evident că de la nuntă nu au lipsit prietenii dragi ai celor doi, astfel că Răzvan Simion, Ramona Olaru sau Nicolai Tand nu puteau lipsi de la acest fericit eveniment. Răzvan Simion a sosit la nunta colegului și prietenului său Dani Oțil alături de iubita sa, Daliana Răducan. Cei doi au atras multe priviri, pentru că și-au asortat ținutele: sacouri deschise la culoare, la care au asortat pantofi albi.

Ca dovadă că relația lor este tot mai serioasă, atît Răzvan, cât și Daliana, au postat poze de cuplu pe conturile lor de Instagram, care au generat mii de likeuri.

Lidia Buble, mesaj misterios pentru Răzvan Simion?

În timp ce Răzvan Simion apărea la brațul actualei iubite, Lidia posta o piesă care i-a pus pe toți pe gânduri. „Disfruto” este melodia care face trimitere la relația pe care o are fostul partener de viață în momentul de față.Versurile piesei interpretate de Carla Morrison sunt extrem de emoționate, internauții fiind de părere că Lidia Buble suferă în continuare după fostul iubit, prezentatorul de la Antena 1, cu care a rămas în relații de prietenie și de colaborare, relatează fanatik.ro.

Vreau să îți dau un sărut/ Să-mi pierd timpul cu tine/ Să-ți păstrez secretele/ Să am grijă de momentele tale/ Să te îmbrățișez/ Să te aștept, să te ador.

Să am răbdarea ta / Nebunia ta este știința mea/ Îmi place, să te privesc/ Fiecare mișcare/ Viciu ce am/ O plăcere să te prețuiesc.

Să nu te uit niciodată/ Să-ți dau ție timpul meu/ Nu te voi dezamăgi/ Cu tine eu vreau să îmbătrânesc”, sunt o parte din versurile melodiei publicate de Lidia Buble pe pagina de Instagram.

Cine este, de fapt, Daliana Răducan

Daliana Răducan este arhitect și designer interior. Despre ea se știe că a cochetat ceva vreme cu televiziunea, făcând parte din echipa unor emisiuni Tv. Iubita lui Răzvan Simion are 29 de ani și este preocupată de viața profesională.

Potrivit informațiilor care se regăsesc pe site-ul ei, Daliana Răducan a studiat Arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din București, timp de șase ani.