News

Noua iubită îl face tătic pe Ilie Năstase? Ce a dezvăluit fostul tenismen

andreea voicu
February 13, 2019 18:20 PM

Ilie Năstase își trăiește a doua tinerețe! De când s-a despărțit de Brigitte Sfăt, fostul tenismen a renăscut. De mai bine de jumătate de an, acesta se iubește cu Ioana Simion. Cei doi au relație frumoasă, iar diferența de vârstă între ei pare să nu conteze.

Deși are 72 de ani, Ilie Năstase își mai dorește moștenitori, ba chiar urmează să se însoare cu noua sa iubită, în vară.

Fostul tenismen mai are și alți copii din căsniciile anteriore, iar cu Ioana își dorește să mai facă o fetiță. Recent, Ilie Năstase a mărturisit că ar fi cel mai fericit dacă partenera lui ar rămâne însărcinată.

Noua iubită îl face tătic pe Ilie Năstase? Ce a dezvăluit fostul tenismen

Dacă se întâmplă accept cu mare plăcere. Da, şi ei i-ar plăcea. Mai ales o fetiţă, că ea are un băiat’, a spus Ilie Năstase la un post de televiziune.

Ioana Simion are 43 de ani, dar asta nu o împiedică absolut deloc să se iubească cu Ilie Năstase. Fostul tenismen a dezvăluit că bruneta a apărut în viața lui fix când avea cel mai mult nevoie.

”Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. Voiam să plecăm. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine.

Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Să trec peste situaţia aia. Nu cred că a citit ea… era la Constanţa, îşi vedea de treaba ei. Bine că s-a întâmplat şi acum suntem bine. Da, ne-am văzut la ziua Emei, au discutat puţin (n.r. Ioana şi Amalia). E bine că fetele mele chiar o iubesc pe Ioana”, a povestit Ilie Năstase.