News

Noua melodie a lui The Weeknd este despre Selena Gomez?

iulia.statie
November 27, 2019 13:37 PM

The Weeknd și Selena Gomez au ales să meargă pe drumuri separate în 2017, însă artistul încă scrie piese despre fosta iubită.

Pe aceeasi temaBella Hadid și The Weeknd sunt din nou împreună!

The Weeknd va lansa o nouă melodie în care numele fostei iubite va apărea. Conform E! News, el a întregistrat o melodie cu  Societatea Americană a Compozitorilor, Creatorilor şi Editorilor Muzicali. Titlul ales de el este „Like Selena”.

După o pauză el a revenit pe Instagram pentru a-și anunța fanii de lansarea noilor melodii.

„Toamna începe mâine seară”, a scris el.

Noua melodie a lui The Weeknd este despre Selena Gomez?

 

View this post on Instagram

 

heartless. out now. everywhere.

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

În august, el își anunța fanii că a început să lucreze la un nou album iar azi noua lui melodie, Heartless a luat cu asalt internetul, însă nimeni nu știe când și dacă lansarea albumului nou va urma.

Selena Gomez este o constantă în melodiile acestuia, căci în martie el lansa melodia „Call Out My Name”, în care un vers este destul de sugestiv., conform Elle.

„I almost cut a piece of myself for your life” a convins fanii că în piesă este vorba de transplantul de rinichi pe care artista l-a suferit în 2017. Majoritatea cred că Abel ar fi vrut să fie donatorul pentru fosta lui.

Ei au fost împreună pentru aproximativ 10 luni, dar s-au despărțit din cauza programului foarte încărcat. După Abel, Selena s-a împăcat cu Justin Bieber, însă nu a avut un final fericit această poveste.

Justin Bieber este acum căsătorit cu modelul Hailey Baldwin.

După separarea de Selena Gomez, The Weeknd s-a împăcat cu Bella Hadid, însă și ei s-au despărțit în august 2019.