Beauty

Noua modă printre vedete. Kylie Jenner, Ariana Grande și Bella Hadid la un nou tip de botox

nicoleta.ionita
February 21, 2020 10:00 AM

Vedetele au descoperit un nou tip de botox! Ariana Grande și Bella Hadid sunt doar două dintre divele care au fost surprinse de fotografi cu fața vizibil modificată. Operațiile estetice și injecțiile cu botox au devenit deja o obișnuință în rândul vedetelor, indiferent de vârsta pe care o au.

Ariana Grande, schimbare radicală

La 26 de ani, Ariana Grande este una dintre cele mai apreciate tinere cântărețe și actrițe. Aceasta a debutat ca actriță în 2008, când avea doar 14 ani, într-un musical, iar în 2013 a devenit extrem de cunoscută, după ce și-a lansat albumul de debut. Piesa ”The Way” a urcat imediat în topul Billboard și cariera Arianei avea să intre pe o pantă ascendentă. O dată cu succesul a venit însă și nevoia de o schimbare fizică sau chiar de mai multe. Ariana Grande a suferit o transformare radicală în ultimii ani. Și-a refăcut dantura, și-a mărit buzele, și-a corectat nasul și acum poartă meșe de păr. În plus, și-a făcut lifting la sprâncene și mai nou, și-a injectat botox în frunte.

Ariana Grande a suferit modificări vizibile în ultimii ani

Botox pentru ridicarea frunții, noua modă în rândul vedetelor

Botoxul este folosit pentru ameliorarea ridurilor de expresie, care apar din cauza mișcărilor repetate ale feței. Acesta este folosit mai ales în partea de sus a feței, în special pentru ochi și frunte. Injecțiile cu toxina botulinică ajută astfel mușchii faciali să nu se mai contracte și să nu mai apară ridurile. Cu ajutorul botoxului se pot corecta ridurile de la ochi, sprâncenele căzute și ridurile de pe frunte. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedetele apelează des la aceste tratamente cosmetice, însă în ultima vreme, divele de peste hotare au fost surprinse cu fața mult prea întinsă. Motivul? Noua modă este aceea de a-și injecta botox în frunte, pentru ca aceasta să fie ridicată și fără niciun rid. În plus, cu fruntea ridicată, fața și ochii își modifică forma, iar divele se aleg cu o privire de prințesă Disney.

Bella Hadid ar fi apelat la tratamentul cu botox pentru frunte

Procedura este non-invazivă, nu necesită anestezie și nu lasă cicatrici. În plus, este accesibilă financiar: cu doar câteva sute de euro îți poți șterge de pe față ridurile de expresie. Experții susțin că nu doar Ariana Grande ar fi apelat la această procedură. Și modelul Bella Hadid a apărut cu o față mult mai întinsă și cu un look modificat.

Bella Hadid este foarte schimbată față de acum câțiva ani

De asemenea, și vedeta de televiziune americană Kylie Jenner ar fi optat pentru tratamentul cu botox injectat în frunte. În plus, în 2015, aceasta a recunoscut că și-a mărit și buzele.

Kylie Jenner și-a injectat botox în frunte și și-a mărit și buzele