News

Nouă teorie în moartea Prințesei Diana

Verdict.ro
September 24, 2018 14:06 PM

O nouă teorie asupra morții Prințesei Diana a apărut!

Pe aceeasi temaCine a fost de partea Prințesei Diana în divorțul cu Prințul Charles

Potrivit Click, Prinţesa Diana a fost victima unei organizaţii regale obscure. Aceasta ar fi ucis de-a lungul istoriei mai multe femei din cadrul Casei Regale Britanice.

Scriitoarea Sarah Whalen lansează în luna ianuarie a anului 2019 cartea „Răzbunarea Regală”. În aceasta, scriitoarea arată că moartea Prinţesei Diana nu a fost un accident, ci o crimă odioasă. Conform acesteia, Prinţesa a fost „lăsată să sângereze până la moarte” în tunelul Pont de l’Alma, din Paris, Franţa.

Conform cărţii scrise de Sarah Whalen, Prinţesa a fost grav rănită în accidentul tragic din 31 august 1997. În urma accidentului, însă, ea ar fi fost lăsată să moară încet.

Nouă teorie în moartea Prințesei Diana

Care este însă motivul uciderii acesteia? Tot potrivit acestei scriitoare, Prinţesa intenţiona în secret să modifice Constituţia.

Sarah mai adaugă și că organizaţia secretă este responsabilă inclusiv de moartea soţiilor lui Henry al VIII-lea, Anne Boleyn şi Catherine Howard.

Autoarea cărţii a declarat în cadrul unei emisiuni televizate: „Puterea monarhiei britanice a fost întotdeauna văzută ca o luptă continuă. În această luptă, victime au căzut femeile. Diana plănuia o criză constituţională după divorţul de Charles, în privinţa custodiei celor doi prinţi William şi Harry. Lady Di nu a încercat să ascundă acest lucru, vorbind chiar și cu presa.”

În legătură cu organizaţia secretă, Sarah Whalen mai susţine că „se ocupă de multe acte de trădare, de crime misterioase şi comploturi care au condus la execuţii. Ei sunt adepţii unei tradiţii străvechi în Anglia. Conform acesteia, este nevoie de sacrificii umane pentru a construi o monarhie”.

Ancheta realizată de investigatorii francezi l-a scos vinovat de producerea tragediei pe şoferul limuzinei Henri Paul. Analizele de sânge ale acestuia au confirmat că el consumase alcool combinat cu medicamente.

Mohamed Al-Fayed, tatăl lui Dodi, iubitul Dianei, nu a crezut în acest verdict şi a continuat să acuze Casa Regală Britanică de complot.