News

Noul iubit al actriței Katie Holmes era logodit?

iulia.statie
September 14, 2020 10:40 AM

Emilio Vitolo, noul iubit al actriței Katie Holmes, era logodit cu Rachel Emmons, de care a decis să se despartă după apariția primelor fotografii alături de noua iubită la un restaurant din New York, potrivit publicației Daily Mail.

Pe aceeasi temaDe ce toată lumea îi adoră stilul lui Katie Holmes

Iubitul actriței Katie Holmes era logodit?

Mai mult, o sursă a dezvăluit pentru publicație că Rachel Emmons este foarte dezamăgită că relația ei s-a terminat în acest fel: „Până să apară toate aceste imagini în presă, Rachel nu avea habar de ce se întâmplă. El este un bărbat infidel și povestea nu o să se termine cu bine.”

Aceeași sursă a povestit că aceștia și-au anunțat anul trecut logodna și formau un cuplu de mai bine de doi ani, iar Rachel era foarte implicată în relația ei, cei doi locuind împreună.

Ba chiar, Rachel era sigură că se va căsători cu Emilio, dar, atunci când au apărut pozele cu acesta și Katie Holmes, relația lor a ajuns la final. „Aveau planuri de nuntă, dar acum ea a rămas cu aceste imagini și trebuie să se mute.”, a spus sursa.

Se pare că Emilio i-ar fi trimis un mesaj fostei partenere în ziua în care au fost publicate pozele, invocând despărțirea, pentru că știa că relația lui cu faimoasa actriță va deveni publică.

Cine este acesta

Katie Holmes era văzută recent în compania unui bărbat misterios în Soho, la restaurantul Antique, iar aceasta a mai fost surprinsă în compania aceluiași bărbat la câteva zile, sărutându-se, lumea dându-și seama că noul ei iubit este Emilio.

 

View this post on Instagram

 

Due to the latest comments about Katie and Emilio’s relationship, I would like to say that you should not judge anyone and less when you do not really know what happened, only Katie and Emilio know, it is not fair that you make judgments and conjectures just for tabloid gossip, this is Katie’s business, her life, her decisions, she is an extraordinary woman who is a great mother, daughter sister and actress, so please don’t keep sending hate on her social media since she doesn’t deserve it, just Katie and Emilio know the truth and no one else is concerned. Because people are always hurting others when they are happy. I only see that Katie is happy and in love after a long time, and yes, this is Katie’s business, and if he suits her or not, that is something that only concerns Katie to decide, no one else should say or comment on something that does not know, she makes her decisions. 📷 08/09/2020. #newlove #KatieHolmes #emiliovitolo #hollywood #hollywoodcouple #newcople #love

A post shared by Katie Holmes 👑 (@katieholmesfans) on

Emilio, fiul lui Emilio Vitolo Sr., lucrează la Emilio’s Ballato din SoHo, ce a fost deschis de către tatăl său încă de la începutul anilor 1990. Restaurantul său este preferat de multe vedete, cum ar fi Justin Bieber, Rihanna, Joe Jonas, Bradley Cooper și Whoopi Goldberg.

Actrița a mai fost căsătorită cu Tom Cruise din 2006, dar în 2012 aceștia divorțau. Tom Cruise și Katie Holmes au început o relație în 2005, iar, în același an, actrița se convertea la religia partenerului său pentru a accepta cererea în căsătorie. Aceștia au împreună o fetiță, Suri Cruise, în vârstă de 14 ani, ce s-a născut după ce ei au decis să se căsătorească.

După divorț, aceasta a avut o relație cu Jamie Foxx, dar starurile niciodată nu au confirmat că formau un cuplu. În 2019, mai multe publicații confirmau că ei s-au despărțit. „Este foarte greu să ai o relație atunci când faci parte din industrie.”, explica o sursă.