News

Noul tatuaj al lui Miley Cyrus face referire la relația ei cu Liam Hemsworth

iulia.statie
December 10, 2019 11:55 AM

Miley tocmai și-a făcut un nou tatuaj. Ea este mândră de noua ei „achiziție”, iar fanii sunt convinși că aceasta face referire la relația ei cu Liam Hemsworth.

Pe aceeasi temaCe crede Miley Cyrus despre noua iubită a lui Liam Hemsworth

Noul tatuaj este unul simplu, fiind un singur cuvând scris pe mâna ei, „Libertate”. Creația este făcută de Daniel Winter, cunoscut ca și Winter Stone, ce a mai lucrat cu Miley și în trecut. Acesta este și artistul din spatele tatuajului „1961”, pe care Cyrus l-a făcut în acest an.

Winter a postat o fotografie pe Instagram, unde se poate vedea noul tatuaj al vedetei. Aceasta a ales să se tatueze imediat după ce veștile despre Liam Hemsworth, ce a semnat actele de divorț, au apărut. Totuși, el mai trebuie să respecte câteva cerințe înainte ca ei să fie separați legal.

Noul tatuaj al lui Miley Cyrus face referire la relația ei cu Liam Hemsworth

 

View this post on Instagram

 

FREEDOM #freedom #mothersdaugter #mileycyrus #singleneedle #delicatelysharp #tattoo

A post shared by winterstone (@winterstone) on

Fanii cred că prin acest cuvânt, „libertate”, Miley încearcă să își exprime sentimentele pe care le are acum față de trecut.

Totuși, acest cuvânt apare foarte des și în melodia ei nouă, „Mother’s Daughter”, deci se poate ca artista să se fi inspirat de acolo.

Miley nu a făcut până acum niciun comentariu legat de noul ei tatuaj, deși oricum nu îi stă în fire să explice anumite lucruri, potrivit InStyle.

Chiar dacă ea și Liam s-au despărțit recent, Cyrus trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Cody Simpson.