Vedete

Nu degeaba are cel mai admirat corp din lume! Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie, la 52 de ani

Camelia
October 24, 2022 11:18 AM

Jennifer Lopez a fost mereu admirată pentru corpul perfect și chipul exotic, iar vârsta, se pare, nu o împiedică să bifeze apariții răvășitoare! La 52 de ani, cântăreața a pozat în mai multe costume de baie, iar interntul a luat ”foc”!

Jennifer Lopez este una dintre cele mai sexy celebrități de la Hollywood și multe femei și-ar dori să arate ca ea. Abdomenul plat, posteriorul bombat, tenul lipsit de imperfecțiuni și buzele pline sunt doat câteva dintre atuurile pe care orice femeie și-ar dori să le aibă.

Cântăreața a publicat pe profilul ei de Instagram imagini din timpul filmărilor unei campanii publicitare la costume de baie. Ea a reprodus, de asemenea, mișcări de dans din timpul videoclipurile ei celebre. J.Lo pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, iar fanii sunt mereu curioși să afle secretele acestei reușite.

În ceea ce privește alimentația, diva lucrează cu nutriționista Haylie Pomroy. Acei mușchi frumos conturați sunt construiți cu alimente proaspete și proteine de calitate. O zi pe săptămână își permite să trișeze și se răsfață cu ceva dulce. Cel mai adesea cu o prăjitură cu ciocolată. Iar antrenamentele fizice nu lipsesc din rutina ei, nici măcar atunci când se află în turnee!

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit în secret

Mai multe tabloide din străinătate dau ca sigură știrea că Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck s-au căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii grandioase care a fost organizată într-un hotel de lux.

Ziariștii de la Marca susțin că nu ar exista fotografii de la eveniment. Și asta pentru că celebrul cuplu ar fi vândut exclusivitatea asupra nunții pentru cifre cu multe zerouri. Se pare că vedetele și-ar fi pus oaspeții și angajații să semneze o clauză de confidențialitate.

Potrivit aceleiași surse, nunta ar fi avut loc la spectaculosul hotel Ritz-Reynolds Hotel. O locație de vis, cu deschidere la Lacul Oconee. Perfectă pentru o nuntă secretă!

Se pare că zvonurile s-au rostogolit în media de la oaspeții hotelului. Nu se știe care a fost lista invitaților, dar e posibil să fi fost chiar și Marc Anthony. Nimeni altul decât fostul soț al lui J Lo și tatăl gemenilor săi.