Fashion

Nu s-au uitat în oglindă? Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2020. Galerie FOTO

nicoleta.ionita
February 10, 2020 09:55 AM

Gala Premiilor Oscar s-a încheiat, iar gafele vestimentare nu au lipsit. Ca de obicei, toți ochii au fost ațintiți pe vestimentația aleasă în special de femeile care au pășit pe covorul roșu. Ca și în anii precedenți, au fost multe greșeli și alegeri neinspirate în ceea ce privește rochiile de gală, potrivite pentru un astfel de eveniment.

Blac Chyna, cea mai neinspirată ținută

În vârstă de 31 de ani, modelul și antreprenorul american Blac Chyna a fost cap de listă în ceea ce privește ținutele neinspirate ale serii. Pe numele ei real Angela Renee White, aceasta și-a făcut apariția pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie mult prea decoltată, care avea de asemenea și o crăpătură cu vedere la picior. Blac Chyna a completat ținuta, semnată Dona Matoshi, cu o pereche de pantofi cu platformă de la Jimmy Choo. Nici machiajul ales nu i-a îmbunătățit aspectul. Acesta i-a făcut fața să pară de plastic și în combinație cu o coafură la fel de neinspirată, Blac Chyna a semănat destul de mult cu o păpușă.

Vedetele s-au întrecut în gafe vestimentare

Așa cum era de așteptat, Blac Chyna nu a fost singura care a gafat cu ținuta aleasă pentru Premiile Oscar. Kristen Wiig a purtat o rochie roșie de la Valentino, dar modelul acesteia nu a fost deloc unul care să se potrivească galei. În plus, mănușile negre și pantofii păreau a fi din alt decor.

Pe listă apare în mod surprinzător și Sandra Oh, care a luat decizia de a purta o rochie roz cu foarte multe aplicații din tul, de la Elie Saab. Mânecile supradimensionate și paietele nu au fost alegerea cea mai potrivită.

Rochia purtată de Olivia Colman nu i-a fost de mare ajutor. Croiala, în special cea din jurul umerilor, a dat impresia că ținuta nu este terminată.

 

Janelle Monae și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie extrem de strălucitoare, ca de metal, care i-a creat un aer medieval.

Nici Gal Gadot nu a impresionat cu rochia de la Givenchy.

Ca de obicei, Billie Eilish a ieșit din tipare în ceea ce privește vestimentația. Deși interesant, costumul de la Dior nu s-a integrat însă în strălucirea și eleganța Premiilor Oscar.

 

Greta Gerwig a ales o rochie Dior, dar materialul nu a fost chiar cel mai potrivit și a părut că actrița poartă o draperie.

Molly Sims a avut o rochie asemănătoare celei purtate de Blac Chyna, cu destul de multă piele lăsată la vedere, în timp ce Sibley Scoles a vrut să strălucească și mai mult decât Janelle Monae, într-o rochie care a lăsat impresia că este făcută din folie de aluminiu.

Molly Sims la Premiile Oscar 2020

 

Sibley Scoles la Premiile Oscar 2020