News

Nunta lui James Middleton cu Alizee Thevenet a fost amânată

iulia.statie
March 23, 2020 14:49 PM

Nunta lui James Middleton cu Alizee Thevenet a fost amânată din cauza coronavirusului.

Pe aceeasi temaDe ce boală suferă fratele lui Kate Middleton

Nunta lui James Middleton cu Alizee Thevenet a fost amânată

Fratele lui Kate Middleton și logodnica sa franțuzoaică trebuiau să se căsătorească în jurul lunii iulie, dar ținând cont de sfaturile guvernului privind activitățile sociale, cei doi au hotărât să anuleze totul pentru moment.

„Este foarte trist, dar nu este practic să se țină ținând cont de criza prin care trecem. A organiza o nuntă anglo-franceză este un lucru imposibil de realizat în următoarele luni. Probabil ei o să aștepte până toți invitații vor putea să ajungă la ceremonie.”, a explicat o sursă pentru Daily Maiș.

James a confirmat logodna cu iubita sa anul trecut printr-o fotografie postată pe Instagram. Cei doi păreau extrem de fericiți iar inelul oferit fura toate privirile. „A zis DA”, a scris fratele Ducesei Kate.

 

View this post on Instagram

 

❤️She said OUI ❤️ . Our secret is out but we couldn’t be happier to share the news ?? #jalizee ????

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Aceștia s-au cunoscut anul trecut la clubul South Kensington. Cei doi împart aceeași pasiune, dragostea pentru necuvântătoare.

Veștile vin imediat după ce s-a aflat că și Prințesa Beatrice a fost nevoită să își anuleze nunta cu Eduardo Mapelli Mozzi, ținând cont de riscurile cu privirela Coronavirus. Ei trebuiau să se căsătorească pe 29 mai, la Chapel Royal, iar petrecerea urma să fie ținută în grădinile Palatului Buckingham.