News

Nunta Prințesei Beatrice: vor participa Meghan Markle și Prințul Harry?

iulia.statie
February 27, 2020 12:35 PM

Meghan Markle și Prințul Harry își doresc să se întoarcă în Marea Britanie pentru a participa la nunta Prințesei Beatrice cu partenerul său, Eduoardo Mapelli Mozzi, scrie PageSix.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie! Aceștia au fost alungați

Cei doi se vor căsători la Capela Regală St. James, iar recepția va avea loc în grădinile de la Palatul Buckingham. Nu este prima oară când se vorbește despre participarea lor la acest eveniment, în trecut spunându-se că Regina își dorește ca toți membrii Familiei Regale să fie prezenți la nunta Prințesei, pentru a arăta că ei sunt uniți în ciuda scandalurilor.

Meghan Markle și Prințul Harry au oferit recent pe site-ul personal o declarație, precizând faptul că alți membri ai Familiei au job-uri normale. “Deși alți membri ai Familiei Regale au alte ocupații pe lângă instituția Familiei, pentru Ducele și Ducesa de Sussex va fi nevoie de o perioadă de 12 luni de revizuire.”, au scris aceștia pe site-ul personal.

Nunta Prințesei Beatrice: vor participa Meghan Markle și Prințul Harry?

Cei doi probabil s-au referit la faptul că atât Prințesa Beatrice, cât și Prințesa Eugenie dețin funcții importante în cadrul unor companii, deși au titluri regale.

Totuși, dacă Ducii vor participa, toată atenția va fi îndreptată spre ei. “Evident că Harry și Meghan o să fie invitați, însă ei decid dacă vor participa. Ei se gândesc că sunt mai importanți decât instituția, este neplăcut că s-a ajuns la așa ceva.”, a declarant o sursă pentru The Daily Telegraph.

Mai mult, Ducii de Sussex nu au invitat-o nici ei pe Sarah, Ducesa de York, mama Prințesei Beatrice și a Prințesei Eugenie, la nunta lor, însă aceasta nu este singura situație neplăcută pe care ei au provocat-o. Se pare că Meghan și Harry au anunțat că o să devină părinți chiar la recepția organizată după nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.