Fashion

Nunţi celebre pe care abia le aşteptăm în 2020!

Oana Nutu
June 30, 2020 21:20 PM

Oficial s-a dat startul competeţiei dintre vedetele care candidează să obţină titlul de Nunta Anului 2020. Dintre celebrităţile care au primit de curând inelul de logodnă amintim Lennifer Lopez, Katy Perry, Scarlett Johanson, Gwen Stefani şi altele care promit nunţi extravagante şi memorabile!

Pe aceeasi temaCe rochii de mireasă au purtat celebritățile în ziua nunții lor

Jennifer Lopez & Alex Rodriguez

 

View this post on Instagram

 

I had a dream…(in my Billie Eilish voice) 🎶☺️… except it was real…Everyday with you is an exciting, beautiful adventure… The best is yet to come… and what a dream it all is and will always be… Te amo Amor 💗💍 #1yearagothishappened … One year ago on a beach in the Bahamas…. I was a nervous wreck, more nervous than my entire playing career, I got down on one knee and asked you a question… you said yes ❤️ . . Jennifer, every moment with you is a blessing. You are my best friend, my inspiration, an amazing mother, and a role model to all. . Macha, I am so lucky to be with you. Thank you for making my life better. I can’t wait to make more memories with you. . I love you. #HappyAnniversary ❤️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Cei doi au confirmat nunta pe reţeaua de socializare Instagram pe 9 martie 2019 când Alex Rodriguez a cerut-o de soţie pe J.Lo. în timp ce se aflau în Bahamas. După o relaţie de 6 ani, Jennifer a primit inelul de logodnă cu diamante şi smaralde de 16 carate, aşadar ne aşteptăm la o nuntă somptuoasă în cadrul căreia artista va schimba cel puţin două rochii de mireasă. Ea va fi ajutată de Ellen DeGenere care s-a oferit să fie una dintre domnişoarele de onoare.

 

Katy Perry & Orlando Bloom

 

View this post on Instagram

 

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Propunerea este una dintre cele mai romantice, Orlando Bloom a cerut-o pe Katy Perry de soţie în timpul unei plimbări cu elicopterulde Ziua Îndrăgostiţilor anul trecut. Aceasta a postat pe Instagram două cuvinte: full bloom. Cei doi au început să iasă împreună din 2016 după petrecerea Globurilor de Aur, seară pe care au petrecut-o împreună discutând destul de mult după ce Katy l-a întrebat pe Orlando Cum stau cepele acelea pe molarii tăi? În 2018 s-au reîntâlnit în Japonia şi de atunci au fost nedespărţiţi. Acum artista este însărcinată şi urmează să aibă o fetiţă în această vară. Judecând după petrecerea de logodnă, ne putem închipui nunta fără precedent care va avea loc!

 

Scarlett Johansson & Colin Jost

Actriţa şi veteranul show-ului Saturday Night Live s-au logodit în ai 2019 după o relaţie amoroasă de 2 ani de zile. S-au cunoscut oficial în martie 2017 iar relaţia lor a fost făcută publică în noiembrie acelaşi an în cadrul Gala Muzeului American de Istorie Naturală. Nu se cunosc încă prea multe detalii despre nunta cuplului de la Hollywood, însă fanii de pe reţelele de sociaizare s-au înţeles să posteze hashtag-ul #JostMarried în ziua cea mare.

 

Emma Stone & Dave McCary

 

View this post on Instagram

 

💕

A post shared by @ davemccary on

Logodna dintre cei doi a fost anunţată de Emma în decembrie 2019 printr-o postare extrem de romantică pe Instagram. Stone, care acum are pe deget un superb inel de logodnă cu perle semnat Kataoka l-a cunoscut pe McCary în urmă cu 4 ani însă au format un cuplu un an mai târziu, încercând să ţină relaţia cât mai departe de ochii lumii. Cuplul nu a dezvăluit până acum niciun detaliu cu privire la nuntă şi este posibil să nu o facă până în ziua cea mare, dar sunte convinşi că lista invitaţilor este dintre cea mai selectă.

 

Gwen Stefani & Blake Shelton

 

View this post on Instagram

 

@blakeshelton @dolcegabbana #nobodybutyou #grammys2020 #grammys Gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Deşi nu sunt încă logodiţi, Gwen Stefani şi Blake Shelton au anunţat că intenţionează să îşi unească destinele cu puţin timp înainte de venirea pandemiei de coronavirus, după  o relaţie de aproape 5 ani. O sursă de apropiaţii cuplului a declarat că artista îşi doreşte o ceremonie restrânsă unde să îi fie alături doar familia şi câţiva prieteni. După ce a aşteptat atât de mult momentul, nu poate fi o nunta cu familia pe Zoom, a mai declarat acesta.

 

James Middleton & Alizée Thevenet 

Încă o nuntă în familia regală, de data aceasta este vorba de fratele ducesei Kate Middleton şi al Pippei Middleton, James Middleton. Anunţul a fost făcut pe Instagram pe 6 octombrie 2019 cu descrierea: A spus OUI. Secretul nostru s-a aflat dar suntem cei mai fericiţi să îl împărtăşim cu voi.  

 

Joaquin Phoenix & Rooney Mara

 

View this post on Instagram

 

Page Six confirmed that Rooney and Joaquin are expecting their first child👶🏻 🖤! #rooneymara #joaquinphoenix

A post shared by Rooney Mara (@rooney.mara) on

Cuplul are o relaţie discretă de aproximativ 3 ani , iar anul acesta se pare că vor avea nunta. Ce este însă sigur este că Rooney Mara aşteaptă primul copil!

 

Elizabeth Olsen & Robbie Arnett

 

View this post on Instagram

 

🇮🇹

A post shared by Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial) on

Printre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, actriţa Elizabeth Olsen va deveni în curând soţia muzicianului Robbie Arnett probabil în aceeaşi discreţie care îi caracterizează. Cei doi formează un cuplu încă din 2016, însă Olsen a fost fotografiată purtând la mână un inel cu smaralde şi diamante.