Beauty

NYFW Beauty: Cele mai spectaculoase machiaje prezente pe catwalk-uri

ioana pana
September 12, 2019 08:00 AM

Săptămâna Modei la New York a fost punctul zero al avangardismului pe parcursul ultimelor zile. Extravaganța a fost transmisă la nivelul hainelor, bineînțeles, însă nici look-urile de make-up nu s-au lăsat mai prejos. Au fost în vogă machiajele bold, îndrăznețe, cu foarte mult sclipici și în culori vibrante. De la glitter, la paiete multicolore pe ten, make-up ombre și cristale aplicate pe păr, să urmărim cele mai spectaculoase machiaje prezente pe catwalk-urile New York Fashion Week.

Pe aceeasi temaFront row la NYFW: Vedetele surprinse în publicul prezentărilor de modă

NYFW Beauty: Cele mai spectaculoase machiaje prezente pe catwalk-uri

Machiajul în dégradé

Am menționat mai devreme machiajul ombré, și nu, nu am greșit. Se pare că dégradé-ul are o revenire în forță în make-up! Până când vom avea curajul să abordăm din nou acest look pe care credeam că l-am dat uitării pentru totdeauna, ne vom delecta cu imaginile de la NYFW, când l-am regăsit pe podiumul Jason Wu.

Jason Wu la NYFW Spring/Summer 2020

White is the new black

La Vera Wang, nu există complicații: non-culorile fac legea. Simplu și de efect, machiajul propus pe catwalk a constat într-un ten natural și niște ochi accentuați prin alb sau negru.

Vera Wang la NYFW Spring/Summer 2020

Culori vibrante

Poate cel mai cunoscut trend al anului acesta în materie de make-up este purtatul unor culori cât mai vii și îndrăznețe cu putință. Iar Jeremy Scott, Area și Pyer Moss s-au conformat. Fie că este vorba de inner corner sau întreaga pleoapă, machiajul de ochi s-a remarcat în nuanțe de albastru electric, galben vibrant și portocaliu aprins.

Pyer Moss la NYFW Spring/Summer 2020

Machiajul dramatic

Un tip de make-up care nu va ieși niciodată din tendințe este machiajul dramatic. Gigi Hadid a fost reprezentanta sa pe podiumul Tom Ford sezonul acesta, iar rezultatul a fost un look răvășitor.

Tom Ford la NYFW Spring/Summer 2020

Glitter-ul

Nelipsit din trusa de machiaj a niciunei domnișoare devotată trendurilor, glitter-ul și-a făcut apariția și la New York Fashion Week. La Vaquera, make-up artista Jen Myles a optat pentru un look feminin și copilăresc în același timp: o pleoapă strălucitoare, cu glitter aplicat neglijent și un ruz roșu accentuat.

Vaquera la NYFW Spring/Summer 2020

Cristalele- noul concealer

Area a fost un show cu adevărat extravagant, iar acest adjectiv nu face referire doar la vestimentație; machiajul a fost și el pe măsură. Iar dacă până acum credeam că lanțurile și cristalele aplicate pe haine ne-au vrăjit, cele aplicate pe cearcăne -și în jurul ochilor, ca niște abajururi-, ne-au lăsat cu gura căscată.

Area la NYFW Spring/Summer 2020

 

Accesează galeria foto pentru mai multe look-uri excentrice de make-up de la New York Fashion Week.