News

O altă lovitură pentru Meghan Markle. Ce nu a vrut să accepte Regina Elisabeta

iulia.statie
October 29, 2020 13:07 PM

Prințul Harry și Meghan Markle au locuit la Frogmore Cottage, o locuință a Familiei Regale, înainte să renunțe la titlurile regale și la îndatoriri și să plece către Canada, iar apoi, America.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Ce nu a vrut Regina Elisabeta să le ofere Ducilor de Sussex

În timp ce reședința a fost un cadou special din partea Reginei Elisabeta pentru cuplu la nunta lor, Ducele și Ducesa de Sussex puseseră ochii pe o altă reședință regală: Castelul Windsor. Conform publicației The News, cei doi își exprimaseră dorința de a se muta la Castelul Windsor, unde Monarhul petrece foarte mult timp.

Publicația Sunday Times a dezvăluit că Meghan Markle și Prințul Harry au întrebat-o pe Regină dacă locuința ar putea fi pusă la dispoziția lor, înainte ca ei să se căsătorească în 2018. Cu toate acestea fiind spuse, Elisabeta le-a refuzat respectuos cererea și le-a oferit în schimb Frogmore Cottage.

Decizia nu ne miră, pentru că Regina Elisabeta este destul de atașată de acel loc. Windsor este reședința oficială a Monarhului în iunie, de Paște, dar și în weekend. Este, de asemenea, cel mai mare palat din lume, cu aproape 1000 de camere.

Meghan Markle și Prințul Harry au plătit toate costurile pentru Frogmore Cottage

Încă de când coronavirusul a lovit, Regina și Prințul Philip s-au mutat la Castelul Windsor alături de echipa lor, pentru a se proteja. Nu se știe încă dacă Monarhul se va întoarce la Palatul Buckingham și când se va întâmpla acest lucru.

Cât despre Meghan Markle și Prințul Harry, deși și-au cumpărat o nouă casă în Montecito, aceștia au plătit toate costurile pentru Frogmore Cottage și sunt gata să demonstreze că nu mai au nimic de datorat publicului.

„A fost adusă o contribuție la Sovereign Grant de către Ducele de Sussex. Această contribuție a acoperit pe deplin costurile necesare renovării Frogmore Cottage, o proprietate a Majestății Sale, Regina și va rămâne reședința din Regatul Unit a Ducelui și familiei sale.”, a spus un purtător de cuvânt.