News

O nouă lovitură pentru Angelina Jolie! Ce refuz categoric a primit în cadrul divorțului de Brad Pitt

iulia.statie
November 18, 2020 14:03 PM

Angelina Jolie trebuie să se mulțumească cu judecătorul ce se ocupă de divorțul dintre ea și Brad Pitt, după ce actrița a depus o cerere pentru a numi un nou judecător în acest proces ce durează de mai bine de patru ani, însă, dorința i-a fost refuzată.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie nu a vrut să se căsătorească cu Brad Pitt!

Angelina Jolie, o nouă lovitură în lupta cu Brad Pitt

În august, actrița cerea ca judecătorul ce supraveghea divorțul dintre ea și Pitt, John W. Ouderkirk, să nu se mai ocupe de caz, deoarece acesta nu ar fi dat destule detalii cu privire la restul de cazuri în care a fost implicat alături de avocatul ce îl apără pe fostul partener al vedetei, Anne C. Kiley.

Ouderkirk, este, de asemenea, același om ce a oficiat nunta celor două staruri în 2014. Dar, conform unor noi documente judiciare depuse luni și obținute de Daily Mail, Curtea Superioară din California a decis ca judecătorul să rămână responsabil de acest caz.

Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou în război

Imediat după ce actrița a cerut demiterea judecătorului, echipa actorului Pitt a acuzat-o de faptul că încearcă să întârzie procedurile, iar acest lucru îi va răni și mai tare pe micuții pe care cei doi îi au împreună. „Din păcate, cei ce vor fi răniți cei mai mult de mișcarea lui Jolie vor fi copiii părților, ce continuă să fie lipsiți de o soluție finală în privința acestor probleme de custodie.”, se arată în câteva documente obținute de publicația People.

Actrița în vârstă de 45 de ani a depus inițial documentele pe 7 august pentru ca judecătorul Ouderkirk să fie eliminat din acest caz. „Din păcate, echipa domnului Pitt a încercat să intervină în răspunsul pe care judecătorul Ouderkirk trebuia să îl dea. Se poate spune că aceasta este o încercare de a influența răspunsul judecătorului. Orice întârziere în această procedură se datorează încercării lor de a crea o excepție specială necunoscută în beneficiul clientului lor.”, a declarat avocata Angelinei, Samantha Bley DeJean.